Is 700 een goede kredietscore of moet u deze verhogen voordat u een lening aangaat?

Veel mensen willen weten: is 700 een goede credit score? Het korte antwoord is ja, dat is het. Over het algemeen zal een lagere kredietscore tussen driehonderdvijfenzeventig en negenhonderd liggen, en zevenhonderdtwintig is het gemiddelde in de VS.

Daarom zal 700 u een typische rentevoet op een lening of hypotheek opleveren. Uiteraard kan het zeker hoger zijn als u bepaalde stappen onderneemt, zoals werken met een kredietreparatiebedrijf, maar als u al een behoorlijke kredietscore heeft, is er echt geen reden om deze moeite te doen.

Hier is echter iets om in gedachten te houden: als u deze kredietscore eenvoudigweg zou hebben geciteerd door een financiële instelling waarmee u zaken gaat doen, zou ik deze informatie niet zomaar op het eerste gezicht nemen.

Sinds de nieuwe wetten onlangs zijn aangenomen, heeft iedereen in Amerika elk jaar recht op één gratis kredietrapport, waarin ze hun verleden kunnen bekijken en kunnen vaststellen of er fouten in het document staan. Als dat zo is, hebben ze waarschijnlijk een negatieve invloed op uw kredietscore en daarom wilt u ze zo snel mogelijk betwisten voordat u een ongunstige deal met het bedrijf accepteert.

Zelfs als uw kredietscore u redelijk nauwkeurig in de oren klinkt, zou ik voor de zekerheid deze extra stap nemen; als u slechts een of twee fouten vindt, kan dit het verschil betekenen tussen een fatsoenlijke of een hoge rente, dus zorg ervoor dat u dit doet.

Welke informatie moet u verstrekken om een ​​gratis kredietrapport te krijgen? Geef ze gewoon je naam, wanneer je geboren bent, adres, SS #, en al het andere waar ze om vragen, en je zou klaar moeten zijn om te gaan. Onthoud dat de zenders die een gratis kredietrapport verstrekken duidelijk heel voorzichtig zijn met aan wie ze dit geven, omdat ze deze belangrijke informatie niet aan iedereen willen geven die ze opbelt.

Daarom heeft dit hopelijk uw vraag beantwoord: is 700 een goede kredietscore? Ook al is het redelijk, ik zou toch serieus naar uw kredietrapport kijken en ervoor zorgen dat het niet iets hoger is.