Informatie over het programma voor schuldverlichting voor consumenten: voor welke soorten schulden kunnen consumenten hulp krijgen?

Schuldhulpverleningsmaatschappijen bestaan ​​al tientallen jaren in een of andere vorm. Aangezien er zoveel fraudeurs zijn, moet u altijd voorzichtig zijn bij het verkrijgen van hulp van de ‘experts’. Natuurlijk kunt u een legitiem programma voor schuldverlichting voor consumenten vinden dat kosten in rekening brengt, maar u moet de tijd nemen om dat bedrijf te onderzoeken en uw eigen opties te evalueren om te bepalen of het de juiste diensten voor u biedt.

Er zijn talloze manieren om met schulden om te gaan, waaronder enkele doe-het-zelf-methoden, maar veel mensen merken dat ze zo vastzitten in hun schulden dat ze gewoon een bedrijf willen om hen te helpen alles te regelen. Als u het gevoel heeft dat u met veel betalingen echt achterloopt en niet weet wat u moet doen, dan is het logisch om hulp te zoeken bij een bedrijf dat wel weet hoe u er weer bovenop kunt komen.

Als uw schulden meestal creditcards betreffen, zou het gemakkelijker moeten zijn om verlichting te krijgen. Dit zijn de soorten schulden die verlichtingsprogramma’s gewoonlijk aan consumenten bieden:

• Alle gangbare creditcards (MC, Discover, Visa, AMEX, etc.)

• Warenhuiskaarten (PayPal, GAP, Sears, Walmart, enz.)

• Gaskaarten

• De meeste bankleningen van eerdere banken

• Ongedekte persoonlijke leningen

• Leningen op afbetaling

• Slechte huur (als u geen bewoner meer bent)

• Bedrijfsschulden (als het bedrijf al is gesloten)

• Oude gsm-rekeningen (niet actueel)

Overleg over het programma voor schuldverlichting bij consumenten

Niet elk van deze zal worden aangeboden door elk afzonderlijk programma voor schuldverlichting voor consumenten, en sommige bedrijven kunnen u misschien zelfs met meer helpen.

Wanneer u een gratis consult krijgt, moet het bedrijf u laten weten welke optie(s) het beste bij u passen. Een consolidatielening is bijvoorbeeld meestal een goed idee voor diegenen die er baat bij hebben om slechts één enkele rekening per maand te betalen in plaats van tientallen, ook al is de rente op de consolidatielening zelf misschien niet laag.

Kredietbegeleiding is bijna altijd een goed idee, aangezien u een professional hebt die u kan adviseren over de beste manier om uw specifieke kredietproblemen aan te pakken. Als de schuldeisers erachter komen dat u zich hebt ingeschreven voor een advies-, beheer- of terugbetalingsplan, zijn ze misschien bereid om u een beetje rust te gunnen. Uw credit score kan echter een klap krijgen.

Krijg antwoorden op al uw problemen door een consult te krijgen met CuraDebt: het nummer 1 programma voor schuldverlichting voor consumenten. Vraag gratis advies aan over hoeveel u kunt besparen en wat de beste strategie is voor uw financiële situatie.