Hypotheekrenteaftrek – waar is het goed voor?

De opvoeding van uw kinderen verzorgen is een van de belangrijkste dingen die u als ouder kunt doen. Helaas is hoger onderwijs tegenwoordig gewoon te duur voor veel mensen, en de meeste van degenen die het zich kunnen veroorloven, moeten leningen aangaan om het onderwijs te betalen. Maar het is een investering in de toekomst van uw kinderen en daarmee een investering in uw eigen toekomst. Een van de beste manieren om al het geld bij elkaar te krijgen, is door een lening bij uw bank te krijgen. Als u iets als onderpand kunt gebruiken, kunt u een lening met eigen vermogen krijgen tegen een tarief dat het voor u mogelijk maakt om de lening terug te betalen.

Het bedrag dat u kunt lenen is direct gekoppeld aan de waarde van uw woning die u als onderpand gebruikt. U kunt maximaal 100% van de waarde van het onderpand lenen, maar sommige kredietverstrekkers lenen u nog meer. Sommige Amerikaanse staten hebben wettelijke limieten voor de waarde van de lening, zoals de wet in Texas u toestaat om slechts tot 80% van de waarde van het onderpand uit te lenen. De hypotheekrenteaftrek is normaal gesproken gebaseerd op de prime rate plus een marge. Dit betekent dat de rentetarieven variabel zijn en kunnen en zullen veranderen terwijl u uw lening terugbetaalt.

Home equity-leningen worden niet alleen gebruikt voor de onderwijsrekeningen. Het is ook heel gewoon dat mensen de leningen aangaan om grote gezondheidsrekeningen te betalen of anderzijds om grote reparaties aan hun huis te betalen. Zo leen je geld uit op basis van het onderpand, dat is hetzelfde object als waarvoor je het geld gebruikt.

Het tarief van de home equity lening is verschillend in verschillende Amerikaanse staten, omdat het gebaseerd is op de banktarieven, en ze verschillen van bank tot bank.

Er zijn ook verschillen binnen staten en niet alleen op dit gebied. Er zijn verschillende eisen aan de krediethistorie. U moet een goede tot uitstekende kredietgeschiedenis hebben om een ‚Äč‚Äčlening met eigen vermogen te krijgen.