Hypotheekleningen snel en gemakkelijk herfinancieren

Huiseigenaren in het hele land herfinancieren elke dag om een ​​lager tarief te krijgen of om verschillende redenen geld op te nemen. Velen maken gebruik van lokale banken, kredietverenigingen en hypotheekmakelaars. Veel mensen kiezen er echter vaak voor om voor hun leningen gebruik te maken van grote nationale banken vanwege de geweldige lage tarieven die zij bieden op hun producten voor het herfinancieren van hun woning.

Minpunten van de grote banken

Maar omdat grote bedrijfsbanken zich meestal in een andere stad bevinden, moet u uw documenten naar hen faxen of opsturen. Dit kan ongewenste tijd aan het proces toevoegen en kan soms frustrerend zijn. Maar door de vereiste documenten van tevoren te verzamelen, kunt u dezelfde snelle en aangename hypotheekervaring hebben die u bij een lokale bank zou krijgen.

Wanneer u uw lening voor de herfinanciering van uw woning aanvraagt, zal uw hypotheekadviseur u in de meeste gevallen een checklist geven met de vereiste documenten om ze op te sturen. Als u om wat voor reden dan ook niet over deze lijst beschikt, zou de volgende lijst u moeten helpen.

Benodigde documenten voor een snelle woninglening

Meest recente loonstrook– Hierdoor kan de bank inkomen en werkgelegenheid verifiëren. Geef deze informatie op voor beide leners die van plan zijn de hypotheek af te sluiten.

Informatie over de verzekering van huiseigenaren– Zo wordt het voor de bank makkelijker om het hypotheekbeding op uw lening te wijzigen. In de clausule staat in feite wie door de verzekeringsmaatschappij wordt betaald in geval van verlies van eigendom.

Laatste twee jaar W-2– Geef dit opnieuw aan voor beide kredietnemers, aangezien het zal helpen bij het bepalen van de inkomensniveaus en de verhouding tussen schulden en inkomen.

Financiële rekeningafschriften– Lever kopieën van recente bankafschriften, 401K of pensioenrekeningen. Dit zal de geldschieter uw hoeveelheid reserves laten zien en helpen bepalen of u in aanmerking komt voor de lening die u wilt.

Contactgegevens verhuurder– Als u huurt, vermeld dan de naam en het nummer van uw verhuurder. De geldschieter wil mogelijk contact met hen opnemen om uw betalingsgeschiedenis van de huur te controleren. Dit is alleen nodig voor aankooptransacties.

De bovenstaande lijst bevat de basisinformatie die nodig is om de meeste herfinancieringsleningen vooraf goed te keuren. Houd er rekening mee dat uw leningfunctionaris u echter kan vragen om aanvullende documenten te sturen die zijn aangevraagd door de verzekeraars van de lening.