Hypotheekherfinanciering voor mensen met een slecht krediet – Hoeveel eigen vermogen moet u herfinancieren?

Als het gaat om het herfinancieren van uw hypotheek, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw eigen vermogen, tenzij u van plan bent een eersteklas lening aan te vragen. Met slecht krediet werkt u met een subprime-geldschieter, die zich geen zorgen maakt over het eigen vermogen. Dat betekent dat u geen particuliere hypotheekverzekering hoeft af te sluiten als u geen 20% eigen vermogen heeft opgebouwd.

Problemen met eigen vermogen en herfinanciering

Het uiteindelijke doel van herfinanciering is om u geld te besparen, meestal door een verlaagd tarief of betere limieten op een hypotheek met aanpasbare rente. Het is zelfs mogelijk om 100% van de waarde van uw huis te herfinancieren, maar deze hebben hogere tarieven.

Eigen vermogen is geen probleem, tenzij u conventionele tarieven wilt met een eersteklas lening. Het is mogelijk om in aanmerking te komen voor dit soort leningen met een slechte kredietwaardigheid, u hoeft alleen maar een aanzienlijk eigen vermogen te hebben – in sommige gevallen meer dan 50%. Lenders zullen ook rekening houden met andere kredietfactoren, zoals geldbesparingen, inkomensniveau en algehele schuldenlast.

Geld besparen met een refi

Voordat u uw hypotheek oversluit, moet u ervoor zorgen dat u daadwerkelijke besparingen zult zien. Dat betekent leningoffertes opvragen en de rentekosten vergelijken met uw huidige hypotheek. Er zijn een aantal handige hypotheekcalculators online waardoor dit een eenvoudige taak is.

Vraag om een ​​hypotheek met variabele rente om de laagste tarieven te krijgen. Meestal bieden dit soort leningen de beste tarieven voor mensen met een ongunstig krediet. U kunt uw tarieven ook verlagen door een lening van 15 jaar of korter te kiezen.

Het vergelijken van kredietverstrekkers en hun financieringsaanbiedingen zal een grote bijdrage leveren aan het verlagen van uw leningskosten. U kunt duizenden besparen door de beste deal voor tarieven en vergoedingen te vinden. Het jaarlijkse percentage (JKP) houdt rekening met zowel de rentekosten als de sluitingskosten.

Houd uw opties open

Voordat u uw refi-leningcontract ondertekent, moet u ervoor zorgen dat u de mogelijkheid heeft om in de toekomst te herfinancieren zonder een hoge vergoeding te hoeven betalen. Op die manier kunt u meer geld besparen wanneer uw credit score verbetert. U kunt mogelijk ook met uw geldschieter onderhandelen over een automatische refi wanneer uw kredietscore een bepaald punt bereikt.