Hypotheek herfinancieren kosten

Hoewel er bij bepaalde hypotheekverstrekkers geen herfinancieringsopties bestaan, moet u er rekening mee houden dat alle geldschieters en banken geld verdienen. Als er geen winst te maken is met afsluitkosten en andere vergoedingen, dan kunt u erop rekenen dat er iets bij uw rente wordt opgeteld, of dat de vergoedingen in feite zijn opgenomen in het totaal van de leningen.

Hypotheekverstrekkers en banken die echt gratis hypotheekherfinanciering aanbieden, zijn erg moeilijk te vinden. Lees altijd alle kleine lettertjes in contracten en vergelijk verschillende hypotheekverstrekkers. Probeer een GFE (Good Faith Estimate) te krijgen. Vraag ook of de geldschieter de GFE kan garanderen. Hoewel het garanderen van een rentetarief, voorwaarden of voorwaarden van een lening niet vereist is, zal een geldschieter die met u wil samenwerken u er een geven.

Hier zijn enkele andere herfinancieringskosten voor hypotheken:

– Kosten voor het ontstaan ​​van leningen.

-Verwerkingskosten

-Administratie kosten

-Aanmeldingskosten

– Inspectiekosten

-Beoordelingskosten

-Escrow-kosten

-Kredietrapport

– Lening vastgebonden kosten

-Belastingdiensten

-Opnamediensten

Ook brengen veel hypotheekverstrekkers huiseigenaren extra in rekening, verhogen ze rentetarieven en vergoedingen, waarover vaak kan worden onderhandeld. Dit is een bonus als de geldschieter ze kan overhalen en extra winst oplevert. Als je ernaar vraagt, kunnen ze vaak worden verwijderd.

Een andere kosten voor het herfinancieren van een hypotheek die u misschien is opgevallen, wordt ook wel een “rendementspreadpremie” genoemd. Dit is geld dat door de bank aan de hypotheekverstrekker wordt gegeven om u in contact te brengen met de bankdiensten. Het is de moeite waard om te onthouden dat de YSP een besparing voor u had kunnen zijn als deze er niet was geweest, en alleen de hypotheekmakelaar profiteert.