Hulp bij een executoriale titel

De ontberingsbrief is een groot en belangrijk onderdeel van een leningswijziging en korte verkoopprogramma. Er zijn opties beschikbaar voor huiseigenaren die te maken hebben met afscherming en het wijzigen van leningen kan het primaire antwoord zijn. Deze worden aangeboden aan huiseigenaren die oprecht willen voorkomen dat hun woning executie krijgt en die de financiële middelen hebben of zullen hebben om binnen een bepaalde tijd op de hoogte te zijn van hun hypotheeknota.

Er wordt gekeken naar “korte verkopen” wanneer huiseigenaren niet de middelen hebben om lang achterstallige betalingen in te halen. Lenders die korte verkoopaanbiedingen accepteren, geven de lener toestemming om het huis te verkopen voor minder dan de hoofdsom van de hypotheeknota.

De ontberingsbrief is niet het meest wenselijke document om te schrijven. In feite geloven veel mensen in deze positie dat dit het moeilijkste deel is om hun onroerendgoedpakket bij elkaar te krijgen. Want tenzij u enige ervaring heeft met dit soort correspondentie, kan het behoorlijk moeilijk zijn om uzelf uit te drukken, laat staan ​​de omstandigheden van de achterstallige betalingen van uw hypotheekbetalingen.

De hardheidsbrief voor afscherming wordt niet aan een incassoafdeling gegeven, maar wordt voorgelezen door een Loss Mitigator. Verliesbeperkende maatregelen werken voor de geldschieter. Ze lezen elke dag meer dan een paar executiebrieven en moeten uren besteden aan het uitzoeken van de feiten. Daarom moet je beknopt zijn en ze alle antwoorden van tevoren geven. Dit bespaart tijd bij het lezen en daardoor komt uw antwoord eerder.

Geloof het of niet, sommige mensen schrijven hun ontberingsbrief met de hand. En als je een goed handschrift hebt, kan dit een pluspunt zijn. Voor de zekerheid is het echter het beste om het zelf uit te typen of door iemand anders te laten doen. Het belangrijkste punt is dat de schadebeperker de feiten uit deze brief moet kunnen lezen en halen.

Hier zijn enkele tips voor een ontberingsbrief:


1. Gebruik altijd een zakelijk formaat.

2. Zet je naam, adres, woonplaats, postcode en telefoonnummer bovenaan de pagina.

3. Laat twee spaties vrij.

4. Zet nu de naam van de schadebeperker, de kredietverstrekkende instelling en het adres ervan.

5. Laat twee spaties vrij

6. Huidige datum

7. Eén spatie

8. Leningnummer

9. De hoofdtekst van de ontberingsbrief moet ongeveer vier tot zes alinea’s lang zijn.

10. Bedank de schadebeperker voor zijn of haar tijd

11. Onderteken je naam.

12. Druk je naam af onder de handtekening

Beter nog, ontvang vandaag nog uw voorbeeldafschermingsbrief en vind uw stem. Met een voorbeeld ontberingsbrief kun je je eigen werkelijkheid creëren.

GRATIS afscherming financiële ontbering brief