Huidige zakelijke leningtarieven voor 2011

Er zijn tegenwoordig veel nieuwe dingen op de leningmarkt. De rente op zakelijke leningen voor 2011 zal naar verwachting iets hoger zijn dan voorheen. Het lijkt erop dat met al het reddingsgeld dat de banken krijgen, ze een beetje meer geneigd zouden zijn om de mensen te helpen die dat reddingsgeld daadwerkelijk hebben geleverd.

In feite nemen banken alle mogelijke voorzorgsmaatregelen, aangezien ze business na business hebben zien mislukken. Wat betekent dit voor de kleine ondernemer die geld moet lenen om overeind te blijven of uit te breiden? Het betekent dat je misschien naar verschillende bronnen moet kijken om te krijgen wat je nodig hebt.

Rentetarieven en uw geld

Uit wanhoop zullen veel ondernemers exorbitante tarieven gaan betalen om het geld te krijgen dat ze nodig hebben. Dit is natuurlijk dom. Als u het geld in de eerste plaats moest lenen, is het waarschijnlijk niet het beste plan om meer schulden aan te gaan in de vorm van hogere rentetarieven.

Als u hogere tarieven moet betalen dan moet u bezuinigen op de looptijd. U wilt geen hogere rente betalen en uitbetalen zolang de bank gaat. Uiteindelijk verlies je veel tijd.

Andere opties zoeken

Als, zoals voorspeld, de zakelijke leningtarieven voor 2011 behoorlijk hoog zullen zijn, kijk dan naar enkele andere opties. Als het geld is dat je op korte termijn nodig hebt, kijk dan eens naar het verkopen van een aantal van je facturen. Er zijn bedrijven die u nu al uw facturen betalen. Stel dat u $ 100.000 aan facturen hebt die wachten om te worden uitbetaald, u kunt die facturen verkopen en zeggen dat u 3% van het geld verliest, maar het geld binnen 24 uur hebt. Absoluut beter dan het hogere tarief aan de bank te betalen.