Hoogrentende schulden herfinancieren met een tweede hypotheek

Er zijn veel manieren om een ​​schuld te herfinancieren, van schuldconsolidatie, via creditcardconsolidatie tot rekeningconsolidatie tot leningconsolidatie, maar een van de beste manieren om dit te doen, is het herfinancieren van uw schuld met een tweede hypotheek. Bent u een huiseigenaar dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor oversluiten en in veel gevallen oversluiten met een tweede hypotheek.

Bij 123finance zijn ze van mening dat: “Als een huiseigenaar op de juiste manier wordt genomen, geen effectievere optie zal vinden dan een tweede hypotheek op zijn eigendom te nemen, zijn de meeste Amerikaanse consumenten zich bewust geworden van doorlopende schulden en het slechte effect dat dit op hen kan hebben.. .”

Tweede hypotheken kunnen om een ​​aantal verschillende redenen worden afgesloten, van het betalen voor een hbo-opleiding voor uw kinderen, tot het verbeteren van uw huis, tot het afbetalen van uitstaande creditcards tot het consolideren van al uw onbetaalde leningen. Als je een rente van een tweede hypotheek krijgt die veel lager is dan je andere rekeningen samen, dan kom je op de lange termijn als beste uit de bus.

De beste kandidaat voor een tweede hypotheek is de huiseigenaar die veel geld nodig heeft en veel overwaarde in zijn woning heeft opgebouwd. Een tweede hypotheek is in feite een pandrecht dat wordt genomen tegen de waarde van uw bestaande woning en u betaalt het terug in maandelijkse betalingen zoals u bij elke andere lening zou doen. Het goede nieuws is dat tweede hypotheken fiscaal aftrekbaar zijn en dat u zeker van de hoge rente van uw andere leningen af ​​kunt komen.

Een ding om te onthouden is dat een persoon hetzelfde proces moet doorlopen om een ​​tweede hypotheek te krijgen als hij deed om zijn eerste hypotheek te krijgen. Dit kan gecompenseerd worden door langs dezelfde kredietverstrekker te gaan die je de eerste lening heeft gegeven, maar dat is niet verplicht. In feite is de kredietverstrekker die u in eerste instantie gebruikte misschien niet de beste keuze, dus doe uw huiswerk dienovereenkomstig.

Belangrijke punten om te overwegen bij het verkrijgen van een tweede hypotheek om uw schulden af ​​te betalen, zijn onder meer hoeveel schuld u precies verschuldigd bent, hoeveel geld u moet lenen en hoeveel u zich kunt veroorloven. Er zijn kosten verbonden aan het verkrijgen van een tweede hypotheek, dus stel vragen – misschien is er een aanbetaling. Hoe lang wil je dat de lening loopt en wat is de rentevoet zijn ook belangrijke vragen? Tot slot, om wat voor soort lening gaat het, aangezien u er zeker van kunt zijn dat verschillende kredietverstrekkers verschillende opties zullen aanbieden.