Home Equity-leningen met slechte schulden: 6 stappen voordat u een leningspecialist inschakelt

Een slechte kredietscore heeft een enorme impact op alle soorten leningen. Als u een van degenen bent die een slecht krediet heeft, maar dringend een lening voor eigen vermogen moet afsluiten, weet dan dat het voor u mogelijk is om een ​​lening aan te vragen met oninbare schulden. Als u online met uw onderzoek bent begonnen, wist u misschien al dat woningkredieten met oninbare vorderingen mogelijk zijn.

Huiseigenaren die een grote waarde op hun huis hebben, hebben een beter voordeel en zouden een grotere kans hebben om hypotheken te krijgen ondanks een slechte kredietwaardigheid.

6 stappen om te overwegen voordat u een leningspecialist inschakelt

1. Begrijp Home equity-leningen met oninbare schulden

Een woonlening met oninbare schulden kan worden gebruikt voor het aanbrengen van verbeteringen of misschien renovaties aan uw huis. Dit type lening kan rentetarieven bieden die veel gemakkelijker te beheren zijn in vergelijking met persoonlijke leningen.

Houd er rekening mee dat leningen met oninbare schulden hogere rentetarieven kunnen opleggen, aangezien dit type leningen als leningen met een hoog risico worden beschouwd. Ook moet u een goede waarde voor uw huis hebben om hoog in het vaandel te staan.

2. Zoek uit welke banken of kredietverstrekkers hypotheken verstrekken met een slecht krediet

Verschillende banken en kredietverstrekkers bieden hypotheken aan. Dit type lening heeft zeer specifieke voorwaarden en kwalificaties waaraan de kredietnemer moet voldoen. Vergeleken met andere leningen met een slecht krediet, heeft een woonkrediet een grotere kans op goedkeuring, aangezien huiseigenaren hun huis als onderpand gebruiken.

U kunt beginnen bij uw lokale bank en andere kredietverstrekkers in uw regio. Zorg er bij het aanvragen van een lening met oninbare schulden voor dat u de laatste kopie van uw kredietrapport hebt om te controleren.

Belangrijk: frequente navraag over uw kredietgeschiedenis kan uw kredietwaardigheid verder aantasten, dus het is beter om een ​​kopie te krijgen die u gemakkelijk aan banken en kredietverstrekkers kunt laten zien wanneer u naar hypotheekleningen vraagt.

3. Bereid de documenten voor die nodig zijn om in aanmerking te komen voor een lening met eigen vermogen

Neem eerst een kopie van uw kredietdossier zodat u uw kredietwaardigheid kunt bepalen. Als u uw eigen exemplaar van uw kredietrapport heeft, kunt u inschatten hoe ernstig uw kredietwaardigheid is. Er zijn veel factoren die een slechte kredietwaardigheid beïnvloeden. Op dit punt wilt u misschien beslissen welke acties u moet ondernemen om uw rating te verbeteren voordat u daadwerkelijk een lening aanvraagt.

Verzamel al uw financiële documenten zodat de geldschieter deze kan beoordelen. Financiële documenten omvatten het volgende:

  • bewijs van inkomen
  • uw investeringen
  • andere activa
  • huidige overwaarde op uw woning

Overweeg om naar drie of meer kredietverstrekkers bij u in de buurt te kijken. Vergelijk voorwaarden en rentetarieven om de beste aanbieding te vinden.

4. Werk aan het verbeteren van uw kredietwaardigheid

Ondanks het feit dat sommige banken en financiële instellingen een aandelenlening met oninbare vorderingen kunnen aanbieden, is het toch een goed idee om te werken aan het verbeteren van uw slechte kredietwaardigheid. Kijk of u gebruik kunt maken van een kredietreparatieservice. Vermijd verdere schulden, omdat dit uw kansen op het krijgen van een lening voor uw behoeften kan verkleinen.

Zorg ervoor dat u uw kredietgeschiedenis kent. Banken en kredietverstrekkers zullen u vragen waarom u dubieuze debiteuren hebt gemaakt. De meeste dubieuze debiteuren zijn het gevolg van de aangifte van faillissement of echtscheiding. Overwegingen zijn hoog wanneer u iets doet aan het afbetalen van uw oninbare schulden.

5. Overweeg al uw opties

Kredietverenigingen. Wanneer u op zoek bent naar een lening met eigen vermogen met oninbare schulden, moet u naar al uw alternatieven kijken. Andere aandelenleningen met dubieuze debiteuren zijn bijvoorbeeld kredietverenigingen of een lening die verband houdt met uw bedrijf. Dit soort instellingen kunnen u helpen met uw leningbehoeften op basis van uw financiële positie.

Een medeondertekenaar krijgen. Zorg dat iemand met een goede kredietwaardigheid medeondertekent voor de lening. Dit lijkt misschien een eenvoudigere optie in vergelijking met het doorlopen van dubieuze debiteurenleningen. Maar dit zal u enige overtuigingskracht kosten dat u de lening kunt vertrouwen. Medeondertekenaars nemen dezelfde verantwoordelijkheid voor het afbetalen van de lening in het geval u in gebreke blijft en dit scenario schaadt zowel u als de kredietwaardigheid van uw medeondertekenaar.

6. Zoek een leningspecialist

Een leningspecialist kan u helpen bij het doornemen van uw opties om ondanks oninbare schulden een woninglening te krijgen. Ze kunnen u matchen met kredietverstrekkers voor hypotheken die slechte kredietleningen aanbieden en kunnen u helpen bij het verkrijgen van een fiscaal aftrekbare lening met eigen vermogen tegen een rentetarief met zeer weinig verbodsbepalingen. Het is echter van cruciaal belang op te merken dat er specifieke beperkingen zijn voor het claimen van uw lening als belastingvermindering.