Home Equity Lening na faillissement – moet u een prime of subprime geldschieter gebruiken?

Direct na een faillissement is uw beste keuze voor financiering een subprime geldschieter. Subprime-geldschieters zijn bereid leningen te verstrekken aan mensen met een slecht krediet, zelfs als een bank u heeft afgewezen. Maar als u uw kredietwaardigheid met de tijd, contante activa of een hoog salaris hebt verbeterd, kunt u betere financieringstarieven krijgen bij een eersteklas geldschieter.

Begin uw kredietgeschiedenis met een subprime geldschieter

Subprime kredietverstrekkers zijn soepeler met hun lening kwalificaties dan prime kredietverstrekkers. Zodra uw faillissement is afgerond, kunt u in aanmerking komen voor een lening met eigen vermogen bij subprime-leningsmaatschappijen.

Tarieven variĆ«ren van 1% tot 12% ten opzichte van prime-tarieven. Het eerste jaar na een faillissement zullen de tarieven en vergoedingen het hoogst zijn. Na 12 maanden en een positieve betalingsgeschiedenis, zullen de tarieven met een punt of twee dalen. 24 maanden na uw faillissement is uw kredietscore grotendeels gebaseerd op betalingsgeschiedenis, schuldratio en inkomen – niet op uw faillissement in het verleden.

Algemene voorwaarden zijn ook flexibeler met een subprime-bedrijf. Ze zijn eerder bereid om 100% financiering aan te bieden. Bij sommige leningen kunt u financieringskosten opnemen als onderdeel van de hoofdsom.

Vraag Prime Financiering sneller aan dan u denkt

Prime home equity-financiering is niet alleen voor mensen met een perfecte kredietwaardigheid. U kunt in aanmerking komen voor prime rates, zelfs als u twee jaar geleden failliet bent gegaan, een te late betaling op een termijn- of doorlopende rekening of een schuldgraad van 45 heeft gehad.

Prime-leningen bieden de laagste financieringstarieven en -vergoedingen. Ook betaalt u in de meeste gevallen minder kosten. Prime lending biedt traditionele voorwaarden, die kunnen beperken hoeveel u kunt lenen.

Waar u uw geldschieter kunt vinden

Met recente veranderingen in de financieringssector bieden de meeste kredietverstrekkers zowel prime- als subprime-leningen aan. Hoewel de meeste traditionele banken en kredietverenigingen financiering zullen aanbieden aan mensen met een slecht krediet, zullen ze niet altijd hypotheken goedkeuren voor mensen met recente faillissementen.

Begin uw zoektocht naar financiering door te vragen naar offertes voor hypotheken van alle soorten kredietverstrekkers. Wees eerlijk over uw kredietsituatie, inkomen en vermogen. Op die manier krijgt u leningramingen waarop u kunt vertrouwen.

Met wat tijd besteed aan het online onderzoeken van financieringsmaatschappijen, kunt u goede voorwaarden ontdekken voor uw volgende lening met eigen vermogen.