Hoeveel geld heb ik nodig voor een schuldenregeling op een creditcard?

Er is geen manier om dit vriendelijk te zeggen: incassobureaus die door kredietmaatschappijen zijn ingehuurd om betaling van een schuld te krijgen, zijn meedogenloos. Het kan ze niet schelen of je de huur of hypotheek niet kunt betalen, en het maakt ze ook niet uit of je genoeg te eten hebt om te overleven. Het enige waar ze om geven is geld krijgen namens schuldeisers, zodat ze hun commissies kunnen verdienen. In feite worden veel mensen die uit de gevangenis komen, niet in staat om een ​​reguliere baan te krijgen vanwege hun gegevens, door deze bedrijven ingehuurd. Als er geen wettelijke beperkingen waren, zouden ze je de hele dag bellen om je eraan te herinneren hoeveel je verschuldigd bent en insinueren dat je een vreselijk persoon bent omdat je hen het geld niet onmiddellijk hebt gestuurd.

Er is nu echter een legale manier om niet alleen de telefoontjes van de incassobureaus te beëindigen, maar ook om de schuld aan de kredietmaatschappijen zelf weg te werken. Deze methode, die steeds populairder wordt, wordt Credit Card Debt Settlement genoemd. Kortom, dit is een manier waarop u, of een bedrijf dat uw financiële belangen vertegenwoordigt, minder kunt betalen dan het totale verschuldigde bedrag en dit geld als volledige betaling van de schuld kan beschouwen. Een schikking is in wezen een heronderhandeling van uw schuld.

Een ding waar veel mensen niet zeker van zijn, is hoeveel geld ze nodig hebben om een ​​onderhandeling over de schuldregeling te laten werken.

Hoewel elk geval anders is, zullen veel kredietmaatschappijen gemiddeld instemmen met een vermindering van uw totale bedrag van ongeveer 60 procent. Het is mogelijk om ze nog meer te laten opstijgen, maar dit is een stuk moeilijker.

Hoewel u niet al het geld hoeft te hebben, moet u wel wat geld hebben, meestal 40 procent van wat u verschuldigd bent. Het verdient de voorkeur om dit geld in één keer te hebben om de onderhandeling te laten slagen. U kunt het geld niet op afbetaling aanbieden.

Zodra u dit bedrag hebt betaald, bent u klaar met die kredietmaatschappij en kunnen ze u niet legaal blijven lastigvallen. Het belangrijkste is om de schuldenregeling op papier te krijgen, in plaats van alleen via een mondelinge overeenkomst.

De doorlopende kredietmaatschappij is bereid om met u samen te werken omdat ze denken dat als ze dat niet doen, u de lening volledig in gebreke zult stellen. Aangezien de lening ongedekt is, kunnen ze geen beslag leggen op uw eigendom om hun verlies te dekken.