Hoe u uw zakelijke vastgoedleningbedrijf op de markt brengt

Ik zie maar al te vaak eigenaren van kleine bedrijven de plank misslaan met hun marketing. Natuurlijk, het is gemakkelijk te doen als je je specialiseert in een specifieke branche-niche en je je tijd besteedt aan het verspillen van vakjargon. Het is echter het beste om uzelf in de schoenen van uw potentiële klant te verplaatsen en uw marketing vanuit hun perspectief door te denken en hun belangrijkste vragen te beantwoorden. Uw klanten willen u kunnen vertrouwen, weten dat u hun belangen behartigt en dat u ze niet alleen ziet met dollartekens in uw zonnebril.

Hieronder vindt u een voorbeeldpagina, misschien goed voor een website, brochure, e-mail of brief. Kijk hier eens naar en bedenk hoe u uw eigen boodschap kunt vormen. Gebruik je eigen stem, je eigen stijl en onthoud dat je voor het eerst met je klant aan de andere kant van de tafel praat. Je weet welke vragen ze zullen stellen. Laat zien dat u om hen geeft, dat u voor hen werkt en dat u er alles aan doet om hen de beste tarieven en geweldige service te bieden. Hier is het voorbeeld:

Commerciële vastgoedleningen

Bent u op zoek naar een inkomensvastgoed, zoals een appartementencomplex, klein kantoorgebouw of winkelcentrum? Wilt u meerdere huurwoningen in uw vastgoedportefeuille onderbrengen in één bedrijfshypotheek? Wilt u een geschikt stuk grond vinden en dat onroerend goed ontwikkelen? Heeft u een lening nodig voor aankoop en bouw?

Wilt u een bedrijfspand kopen met daarop een bedrijf; een restaurant, carwash, tankstation, wasmatje, hotel, etc.? Bent u op zoek naar een handelspand met daarop een magazijn of bedrijfsgebouw? Breidt u een bestaand bedrijf uit en/of wilt u eigenaar worden van het onroerend goed onder uw bedrijf in plaats van de maandelijkse lease te betalen?

Bent u in de agrarische sector op zoek naar specifiek gezoneerd agrarisch vastgoed; land voor een wijngaard, boomgaard of gewas zoals bessen, groenten of bloemen? We hebben veel ervaring om dit te realiseren. Ons gebied in Zuid-CA heeft een van de beste klimaten ter wereld en een ongelooflijke topgrond om bijna alles te verbouwen.

We kunnen u helpen met alle soorten commerciële vastgoedleningen, inclusief door de overheid gegarandeerde leningen zoals FHA, USDA en HUD. Als u op zoek bent naar een SBA 7(a)-lening of een CDC/SBA 504-lening voor commercieel onroerend goed, dan kunnen wij dit voor u regelen.

Wij kunnen u helpen met traditionele commerciële hypotheken, commerciële overbruggingsleningen of commerciële hardgeldleningen. We hebben ook lijnen op niet-traditionele bronnen voor hard geld commerciële vastgoedleningen, die op maat zijn afgestemd op uw behoeften voor gecompliceerde projecten buiten de normale reikwijdte van typische commerciële vastgoedleningen en hypotheekaanbiedingen.

— — — —

Waarom probeer je niet zoiets? Alleen omdat de Federal Reserve de tarieven heeft verhoogd, betekent niet dat u nieuwe deals en nieuwe klanten naar uw concurrenten moet laten verhuizen. Ik hoop dat u dit alles wilt overwegen en erover wilt nadenken.