Hoe u uw ongedekte schulden legaal uit uw kredietrapport kunt wissen

Welke schulden moet ik wissen?

Het hebben van schulden op uw kredietdossier kan uw kredietscore ernstig verlagen. In feite kan het hebben van slechts één negatieve schuld het verschil zijn tussen goedkeuring krijgen voor een lening, auto of krediet… of geweigerd worden.

Daarom is het belangrijk dat u uw melding regelmatig controleert. Vaak kunnen er fouten worden gemaakt door de kredietbureaus en als gevolg daarvan krijgt u de dubieuze debiteuren van iemand anders op uw rapport vermeld. Je kunt ze dit niet laten doen, en je hebt het recht om schulden te laten wissen die niet op je rapport zouden moeten staan. Hoe eerder u de schuld kwijtgescholden krijgt, hoe beter, zodat u weer de grote eer kunt krijgen die u verdient.

De kaarten zijn tegen je gestapeld

Wist u dat het kredietrapport dat u ziet wanneer u een kopie aanvraagt ​​bij de grote kredietbureaus enorm verschilt van het kredietrapport dat grote banken en kredietverstrekkers zien wanneer ze een rapport over uw dossier opvragen?

Geloof me niet? Probeer dit. De volgende keer dat u een lening aanvraagt ​​of een andere situatie waarin een bedrijf uw kredietrapport opvraagt, vraagt ​​u hen om een ​​kopie. je zult snel zien dat ze dat verzoek zullen weigeren en je zullen vertellen om je eigen exemplaar van de kredietbureaus te krijgen. Waarom? Ze willen niet dat je het volledige gedetailleerde rapport ziet dat ze krijgen, simpel en duidelijk.

Het creditsysteem zit vol met kleine, stiekeme trucjes zoals deze, maar je hoeft geen slachtoffer te zijn. U moet onmiddellijk in actie komen om schulden op uw rapporten te vinden en deze vervolgens te laten elimineren.

Stap 1: Neem contact op met de 3 grote kredietbureaus (Equifax, Experian en Trans Union)

Stap 2: Vraag een kopie van uw kredietrapport aan (u heeft één keer per jaar recht op een gratis exemplaar, anders is het maar een paar dollar)

Stap 3: Bekijk uw rapporten zorgvuldig en vergelijk ze met de andere. Zoek naar schulden die moeten worden gewist. Maak je lijst en ga dan aan het werk om te onderzoeken waar ze vandaan komen.

Wees geen slachtoffer. Bewapen uzelf met de informatie die de kredietbureaus niet willen dat u heeft. De enige manier om te winnen is om hun geheimen te ontdekken en ze vervolgens te verslaan in hun eigen spel!