Hoe u uw eigen bankier kunt worden

Hier zijn vier manieren waarop Universal Life-polissen gunstig kunnen zijn:

Levensverzekeringen bouwen contante waarde op

Contante waarde, in tegenstelling tot de uitkering bij overlijden, is er een die u kunt gebruiken terwijl u leeft om te lenen tegen of om premies te verlagen op de weg. De contante waarde van een Universal Life-polis wordt opgebouwd op basis van belastingvoordeel, wat betekent dat het geld dat u opneemt niet wordt belast totdat het bedrag dat u opneemt uw grondslagen overschrijdt (het bedrag dat u al hebt betaald).

Vervangt uw spaarrekening

Om bovenstaande reden kun je een nestje bouwen voor je pensioen. Verzekeringnemers moeten hun polis laten groeien voordat ze gebruikmaken van de contante waarde voor pensioeninkomen.

Lagere rentetarieven dan een bank

Levensverzekeringsmaatschappijen bieden vaak leningen tegen contante waarde aan tegen lagere rentetarieven dan een traditionele banklening. Natuurlijk bent u niet verplicht om de lening terug te betalen, aangezien u in wezen uw eigen geld leent. Het is echter belangrijk op te merken dat al het geld dat u leent, plus rente, wordt afgetrokken van de uitkering bij overlijden wanneer u overlijdt.

Jaarlijkse dividenden

Een ander fiscaal voordeel van dit soort polissen is de uitkering van dividenden door veel verzekeraars. Dividenden worden over het algemeen belast als winst. In het geval van levensverzekeringen behandelt de IRS dividenden echter als een teruggave van premie en zijn ze niet belastbaar. Hoewel dividenden niet gegarandeerd zijn, betalen sommige bedrijven ze al meer dan 160 jaar elk jaar. U kunt uw dividenden op verschillende manieren gebruiken: u kunt ze in contanten opnemen, ze laten staan ​​om rente op te bouwen of ze gebruiken om het nominale bedrag van uw polis of de uitkering bij overlijden te verhogen.

Hoewel Universal Life-verzekeringen niet als een investering worden beschouwd, zijn er zeker meer voordelen dan het gebruik van traditionele bankmethoden en kunnen ze een onderdeel worden van uw activaplan.

Wat zijn de voordelen van een universele levensverzekering?

Universele levensverzekeringen bieden een extra mate van flexibiliteit over overlijdensrisicoverzekeringen of hele levensverzekeringen, omdat u uw verzekeringspremies kunt aanpassen.

Bovendien wordt elke groei in de contante waarde van uw polis fiscaal uitgesteld. Dit betekent dat u zich tot het moment van opname geen zorgen hoeft te maken over het betalen van belasting over de groei. Tegelijkertijd heeft uw polis een gegarandeerde minimumrentevoet, wat betekent dat de groei van uw contante waarde nooit onder een bepaald niveau zal dalen. Op deze manier heb je gemoedsrust wetende dat geld er altijd zal zijn als je ze nodig hebt.

Lees meer over Universal Life-verzekeringen en kijk of deze bij u past.