Hoe u kunt voorkomen dat u onder financiële druk komt te staan?

We zijn ons er allemaal van bewust dat er de laatste tijd wereldwijd nogal moeilijke financiële tijden zijn geweest. Hoe komt het echter dat zoveel mensen dit toestaan ​​om hen onder financiële druk te zetten? Het antwoord is simpel: ze hebben verzuimd in zichzelf te investeren en hebben geleerd hoe ze investeringsbeslissingen kunnen nemen die worden gemotiveerd door feiten en formules in plaats van hebzucht en emotie.

Ik ben al vele jaren een belegger, in goede en slechte tijden, maar de investeringsbeslissingen die ik neem zijn degenen die me zullen helpen groeien en die mijn financiële vrijheid niet in gevaar brengen. Als u beleggingen heeft die uw financiële vrijheid bedreigen of u onder financiële druk zetten, dan heeft u de verkeerde beleggingen gedaan.

Door simpelweg de tijd te nemen om uit de doos te klimmen en te beseffen dat de reguliere investeringsstrategieën allemaal deel uitmaken van het consumententijdperk en er zijn om de grote bedrijven te helpen in plaats van de belegger, zult u beginnen te beseffen dat u op deze manier nooit financiële vrijheid zult bereiken .

Mensen zijn over het algemeen veel te enthousiast om de controle over hun financiële toekomst over te dragen aan de ‘experts’, omdat ze niet bereid zijn om de tijd en moeite te steken om eerst in zichzelf te investeren om te leren hoe ze de juiste investeringsbeslissingen kunnen nemen. Door in jezelf te investeren om te leren hoe je het risico en de groei van je belegging kunt berekenen, zul je in feite gaan beseffen dat de meeste reguliere beleggingsstructuren je uiteindelijk alleen maar geld gaan kosten.

Het is uw vermogen en bereidheid om tegen de norm in te gaan die u naar een toekomst van financiële vrijheid zal brengen. Het is echter onze menselijke natuur om de mainstream te volgen en dit is de reden waarom 90% van de mensen nooit financieel gratis of veilig met pensioen zal gaan. De enige manier om ervoor te zorgen dat u financiële vrijheid bereikt, is door in uzelf te investeren, tegen de norm in te gaan en beproefde formules en technieken toe te passen op uw investeringsbeslissingen.

Het is het onvermogen van mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen financiën en investeringen, wat resulteert in hun onvermogen om financiële vrijheid te bereiken, niets anders. Op het moment dat u bereid bent de verantwoordelijkheid voor uw eigen financiële toekomst over te dragen aan de ‘experts’, heeft u geen controle meer over hoe uw financiële toekomst eruit zal zien.

Neem de tijd en de moeite om in jezelf te kunnen investeren en de verantwoordelijkheid voor je eigen financiële vrijheid terug te krijgen. Alleen zo kunt u voorkomen dat u in de toekomst financiële druk voelt als gevolg van uw investeringsbeslissingen. Financiële druk uit uw leven houden is uw verantwoordelijkheid en niet die van de ‘experts’.