Hoe u een persoonlijke lening met slecht krediet kunt krijgen om uw dagelijkse uitgaven te dekken wanneer u in financiële problemen zit?

Velen zijn getroffen door de bijwerkingen van de recente economische crisis, waaronder Paul (niet zijn echte naam), die achter in de twintig is en sindsdien zijn vingers tot op het bot heeft gewerkt. Hij begon zijn kleine bedrijf nadat hij was versoberd tijdens de economische recessie. Tegelijkertijd moest hij zijn financiële prioriteiten dragen, zoals het afbetalen van zijn creditcards en studieleningen, evenals sparen voor de opvoeding van zijn kinderen. Het is gebruikelijk dat Paul werd getroffen door het onvermogen om zijn financiële taken uit te voeren vanwege zijn niet-stabiele inkomen. Hij kon nauwelijks genoeg geld sparen om zichzelf (en het hele gezin) te voeden.

Als het slechter ging – bijvoorbeeld een plotselinge daling van de omzet of winst, zou dit ook van invloed zijn op zijn dagelijkse uitgaven. Hij had ooit overwogen om zijn 401 (k) vervroegd op te nemen toen hij het gevoel had dat hij al zijn rekeningen moest betalen, maar uiteindelijk zocht hij een persoonlijke lening met een slecht krediet om zijn dagelijkse uitgaven te dekken – hier is hoe hij het deed:

1. Hij begon realistisch te denken– Paul had een lage FICO-score, die lager is dan 660, en het is buitengewoon moeilijk om persoonlijke leningen te krijgen van traditionele en particuliere kredietverstrekkers. Niet alle kredietverstrekkers zijn bereid een leningaanvraag zonder onderpand te accepteren. In het begin was Paul terughoudend om het feit te accepteren dat de particuliere geldschieters zijn leningaanvraag afwezen vanwege zijn lage kredietscore. Hij heeft zelfs een persoonlijke lening aangevraagd bij LendingClub.com, maar tevergeefs.

2. Hij begon te zoeken naar slechte kredietovereenkomsten voor medeondertekenaars van leningen– Sinds Paul zijn financiële status had gerealiseerd, begon hij zoveel mogelijk informatie te verzamelen over het verkrijgen van persoonlijke leningen van mede-ondertekenaars van geaccrediteerde particuliere geldschieters van TheFinanceForums.com – een internetforum voor persoonlijke financiën dat u kunt zoeken voor forumgebruikers die beantwoorden aan andere forumgebruikers ‘ problemen. Gelukkig was de vader van Paul bereid om de medeondertekenaar van Paul te worden, aangezien hij een uitstekende kredietwaardigheid heeft en een paar waardevolle aandelen bij de hand heeft – die als onderpand kunnen worden gebruikt. In dit geval krijgt u financiële steun van een geldschieter zonder uw huidige kredietscore te controleren.

3. Vind een persoonlijke lening met vaste rente en looptijd– Aangezien u weet dat de rente van een dergelijke lening niet fiscaal aftrekbaar is, is het belangrijk om een ​​leningpakket te vinden met de laagste kosten. Vermijd het krijgen van een dergelijke lening die werkt als een doorlopende kredietlijn waarvan de rentevoet veranderlijk is. Paul is dus meestal meer vastberaden als hij een leningproduct kiest met een vaste rente en looptijd, waarmee hij uw lening consistent binnen een bepaalde periode kan afbetalen.

4. Weiger persoonlijke lening met een hogere rente dan creditcardtarieven – Paul koos de juiste lening, voornamelijk op basis van de lage rente. Hij wist dat het zijn geld niet waard was om leningen te krijgen met een hogere rente dan creditcardtarieven.

Als je dezelfde situatie ervaart als Paul, hoop dan dat je inzicht kunt krijgen in zijn ervaring. Blijf vastbesloten om de juiste persoonlijke lening te vinden om uw dagelijkse uitgaven te dekken.