Hoe u een particuliere geldschieter kunt worden – u hoeft geen miljonair te zijn

Uw vermogen wordt niet afgemeten aan uw bezittingen, maar aan het geld dat u elke maand binnenbrengt. Om dit bedrag te verhogen, moet u betrokken raken op een manier om uw geld te beleggen. Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid die verschilt van traditionele aandelen en obligaties, bent u misschien geïnteresseerd in het leren hoe u een particuliere geldschieter kunt worden. Particuliere geldleningen worden vaak verstrekt aan vastgoedinvesteerders, zodat de lening door het onroerend goed wordt gedekt. Ze worden als kortdurend beschouwd, variërend in lengte van drie tot twaalf maanden. Als u voldoende tijd aan uw inspanningen besteedt en voorzichtig bent, zou u een solide rendement op uw investering moeten kunnen behalen met een minimaal risico.

Om te slagen in uw doel om te leren hoe u zo’n geldschieter kunt worden, hoeft u het proces niet met een enorme hoeveelheid geld te beginnen. U kunt uw leningen financieren met een zelfgestuurde IRA- of home equity-kredietlijn. IRA’s en andere pensioenregelingen kunnen op deze manier goed worden gebruikt. En als uw eigen vermogen daar niets voor u doet, moet u het in uw voordeel laten werken! Het is een opwindend idee dat dit soort leningen openstaat voor meer dan alleen miljonairs. Het is mogelijk om een ​​genereus rendement te behalen van 8% tot 12% terwijl u belastingvrij of zelfs belastingvrij bent.

Om te beginnen hoe u dit type geldschieter kunt worden, kunt u geld lenen aan vrienden en familieleden. Onthoud natuurlijk dat wanneer mensen met wie je een hechte relatie hebt met een wanbetaling van hun lening, dit relaties kan schaden, dus zorg ervoor dat je duidelijke terugbetalingsvoorwaarden definieert om dit te voorkomen. Als deze route minder wenselijk voor je is, kun je online projecten met maatschappelijke waarde vinden waar je al vanaf $ 25 kunt investeren. Kleine investeringen zijn een geweldige manier om te beginnen met lenen.

Als u zich eenmaal op uw gemak voelt met kleine kortetermijninvesteringen, kunt u doorgaan naar iets groters, waarbij u uw IRA zelf moet regelen of uw eigen vermogen moet gebruiken om privé te lenen en een solide rendement op uw investering te behalen. U kunt zich als belegger online profileren en op die manier mogelijkheden vinden om geld te verdienen. Het laatste advies bij het leren hoe u geldschieter kunt worden, is om nauw samen te werken met iemand die al vele jaren geldschieter is.