Hoe u een noodlening krijgt?

Wat zijn betaaldagleningen?

Betaaldagleningen, ook wel betaaldagvoorschotten genoemd, zijn kortlopende, ongedekte leningen, meestal voor kleine bedragen. Het enige onderpand dat over het algemeen vereist is om deze specifieke leningen aan te vragen, is een vorm van arbeidsgegevens, zoals loonstrookjes, hoewel de term betaaldagleningen een afkorting is geworden voor elk type kleine, kortlopende lening, zelfs als deze niet technisch wordt ondersteund door een directe afhankelijkheid van het volgende salaris van een lener. Betaaldagvoorschotten, zoals elk leenvoertuig, zijn zwaar gereguleerd. Deze voorschriften variëren sterk van staat tot staat in de Verenigde Staten en internationaal van land tot land.

Betaaldagleningen zijn een booming business

Payday-kredietverstrekkers hebben wereldwijd een enorm succes geboekt en schrijven dat succes toe aan het aanbieden van een service die voorheen niet beschikbaar was. Zij wijzen erop dat noodleningen in contanten een aantrekkelijk alternatief bieden voor mensen die niet in staat of bereid zijn om via goedkopere conventionele routes geld te lenen. Sommige bedrijven die noodvoorschotten in het VK aanbieden, hebben hun aanpak beschreven als een handige financiële dienst voor jonge, webbewuste kredietnemers, die gewend zijn aan het gemak en gemak van onmiddellijke online communicatie. Deze aanvragers voelen zich vaak buitengesloten van het conventionele banksysteem. De moderne consument van vandaag, volledig opgegroeid met sociale media, kan deze microleningen zelfs aanvragen met hun smartphones, waarbij het geld binnen enkele minuten wordt overgemaakt naar de bankrekeningen van de succesvolle aanvrager.

Betaaldagleningen vergelijken met andere soorten leningen

Veel soorten kortlopende leningen kunnen duur lijken wanneer de kosten die aan de lening zijn verbonden, worden meegerekend als jaarlijkse APR. Om die reden vergelijken geldschieters hun leningproducten bij voorkeur met rekening-courantkredieten en andere kosten die traditionele geldschieters gebruiken om geld terug te verdienen. Veel geldschieters typeren hun bedrijf niet eens als bank, gewoon als een andere vorm van internettechnologie, die wordt gebruikt om bereidwillige kredietverstrekkers in contact te brengen met bereidwillige kredietverstrekkers.

Betaaldagleningen zijn 24/7 beschikbaar

Omdat traditionele verkooppunten voor leningen moeilijker te vinden zijn en steeds grotere hoeveelheden papierwerk nodig hebben, zelfs voor kleine leningen, zijn er voorschotten op de uitkering gekomen om het vacuüm te vullen. Ze zijn dag en nacht, zeven dagen per week beschikbaar, en in veel gevallen is het proces zo volledig geautomatiseerd dat leningen worden verstrekt zonder dat de lener ooit met iemand anders hoeft te praten. Nadat aanvragers een staat van dienst hebben opgebouwd met het succesvol afbetalen van voorschotleningen, eisen sommige kredietverstrekkers alleen dat aanvragers het bedrag van de gewenste lening en de gewenste looptijd van de lening sms’en, en het geld wordt onmiddellijk beschikbaar gesteld.

Dus waarom zou ik de toegevoegde rente betalen?

Soms is het een onverwachte noodsituatie, of het kan zijn dat er zich een kans voordoet die u onmogelijk kunt laten liggen. Zijn het kaartjes voor de play-offs? Heeft een vriend toegang gekregen tot zitplaatsen op de eerste rang bij het “gevecht van de eeuw”? Of misschien heb je een onvergeeflijke zonde begaan en ben je de verjaardag van je partner vergeten…

Wat de reden ook is, u komt geld tekort. Als je geen creditcard hebt en misschien zijn je vrienden en familie niet in de positie om te helpen. Wat doe je?

Het komt steeds vaker voor dat mensen met een onmiddellijke financiële behoefte een kortlopende kredietverstrekker benaderen voor een “betaaldaglening”. Deze leningen zijn vaak ongedekt, wat betekent dat de lener geen onderpand heeft om te verstrekken. Dit maakt de leningen een risicovol kasvoorschot voor de kredietverstrekker. Als de lener borgt, valt er niets van waarde te verzamelen. Ze compenseren het verhoogde risico door zeer hoge rentetarieven te rekenen.

De aanvrager moet meestal een bewijs van tewerkstelling en een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs overleggen. Het idee is dat wanneer de volgende looncheque van de aanvrager wordt uitgegeven, het geld zal worden gebruikt om de lening af te betalen. In sommige gevallen kunnen de leningen worden verstrekt aan de lener om een ​​auto of ander belangrijk item te kopen. In deze gevallen is er iets minder risico voor de kredietverstrekker. Het item kan opnieuw in bezit worden genomen als de aanvrager de lening niet terugbetaalt zoals beloofd.

Dus wat is de bottom line?

Bedrijven over de hele wereld bieden betaaldagleningen aan, waaronder Canada, de Verenigde Staten, Australië en Groot-Brittannië. De regels en voorschriften met betrekking tot hoeveel rente in rekening mag worden gebracht en de limieten voor de bedragen van de leningen variëren afhankelijk van het land, de staat, de provincie of het graafschap waar het bedrijf voor betaaldagleningen is gevestigd.

De industrie groeit; mogelijk de snelste in het VK, waar er minder regels zijn over hoe bedrijven voor betaaldagleningen kunnen werken. Britse bedrijven zijn uitgebreid naar Canada en Australië. In een paar staten in de Verenigde Staten zijn leningen met een superhoge rente (zoals die verstrekt door bedrijven voor het verstrekken van flitskredieten) illegaal.

Het ter plaatse verzilveren van cheques is een andere service die vaak wordt aangeboden door bedrijven die voorschotten betalen. Misschien heeft de klant geen bankrekening of wil hij direct toegang tot het geld. Er wordt een vast bedrag of een percentage van het chequebedrag in rekening gebracht. Bedrijven voor kortlopende leningen openen vaak vroeg en sluiten laat om te profiteren van degenen die onmiddellijke toegang tot contant geld nodig hebben.

Veel bedrijven bieden nu online aanvragen voor betaaldagleningen aan. Ze bieden meestal een snelle beslissing over de aanvraag van de klant, soms binnen een uur. Het geld kan vervolgens op een bankrekening worden gestort of door de lener worden opgehaald bij een bedrijfskantoor.