Hoe u een klantwaarderingsfeestje organiseert in de hypotheekbranche?

Vroegere klanten zijn de sleutel tot succes op lange termijn in de hypotheekbranche. Een klantwaarderingsfeestje is een manier om uw eerdere klanten te laten zien dat u nu en in de toekomst hun hypotheekadviseur bent. Het is de beste manier om uw klanten te ontmoeten nadat de lening is afgesloten en hen nogmaals te bedanken voor hun zaken. Voortdurend contact na afloop van hun lening via e-mails, mailings en telefoontjes zijn handige hulpmiddelen om in contact te blijven. U kunt ze op de hoogte houden van nieuwe programma’s, uitbetalingsopties of spaarmogelijkheden, maar waarderingsfeesten zijn een van de weinige manieren waarop u ze persoonlijk kunt ontmoeten. De volgende partijsuggesties helpen u bij het creëren van klantloyaliteit, extra verwijzingen en meer transacties.

1. Gastenlijst – Begin met het uitnodigen van alle klanten voor wie u de afgelopen 2 jaar een hypotheek hebt afgesloten. Als uw bedrijf klanttevredenheidsonderzoeken naar uw eerdere klanten stuurt, zorg er dan voor dat u deze doorneemt bij het maken van uw uitnodigingslijst. Als je extreem ontevreden klanten hebt gehad, nodig ze dan niet uit voor het evenement. Voeg terugkerende klanten en makelaars, verzekeringsagenten, bouwers, aannemers en advocaten toe die goede verwijzingspartners zijn. Nodig altijd de leden van uw personeel uit, waaronder: verwerkers, deurdrangers, postbezorgers, receptionisten, verkoopmanagers en iedereen die mogelijk contact heeft gehad met enkele van uw vroegere klanten.

2. Budget – Neem contact op met uw salesmanager of hoofdkantoor en vraag hen om een ​​budget voor uw klantwaarderingsfeest. Probeer als sponsor samen te werken met een titelbedrijf, kredietherstelbedrijf, aannemers of verzekeringsagent om het budget voor het feest te verhogen.

3. Kies een locatie – Afhankelijk van je budget kun je misschien een partycentrum boeken, een paviljoen huren in een park of ervoor kiezen om een ​​barbecue op je parkeerplaats te houden. Onthoud dat een klantwaarderingsfeest een feest moet zijn, geen verkoopevenement.

4. Feestdetails – Prijs uit en bepaal de tijd en dag of uw evenement. Zouden kantooruren of een weekend meer bezoekers lokken? Kies je eten, drinken en entertainment. Wilt u een diskjockey inhuren of een band inhuren? Wilt u een springkasteel voor de kinderen of een geldautomaatcabine voor de volwassenen?

5. Promotieartikelen – Wilt u alle gasten een deurprijs aanbieden voor hun aanwezigheid? Misschien kun je een hoofdprijs winnen en de sponsors van het evenement vragen om cadeaubonnen te verstrekken. U kunt uw vroegere klanten aanmoedigen om het feest bij te wonen door prijzen te promoten die tijdens het evenement worden aangeboden, zoals: televisies of vakanties. Goedkope cadeaus zoals: hoeden, t-shirts, koffiemokken en promotionele artikelen op het feest zijn prima, maar zorg ervoor dat je ook wat dure cadeaus hebt om meer oude klanten naar je feest te trekken.

6. Uitnodigingen – Uitnodigingen per e-mail naar alle gasten en follow-up met e-mailuitnodigingen 3 weken voorafgaand aan het feest. Vraag iedereen die aanwezig zal zijn naar RSVP, zodat je een idee hebt hoeveel je voor het feest moet kopen. Een week eerder, follow-up met telefoontjes naar eerdere klanten die niet hebben gereageerd.

Zorg ervoor dat u de tijd op het feest doorbrengt met uw gasten. Als er hypotheekvragen opkomen, noteer dan hun informatie en laat hen weten dat u na het evenement contact met hen zult opnemen. Gebruik de tijd op het feest om relaties op te bouwen en blijf weg van alleen verkopen. Het geven van een goed geplande en georganiseerde klantwaarderingspartij zal resulteren in meer klantenbehoud in het verleden, grotere tevredenheid met verwijzingspartners, verbeterde beeldvorming en meer consistente verwijzingen.