Hoe u een goed krediet kunt krijgen?

Het kan verrassend zijn hoeveel mensen geen kredietgeschiedenis hebben. Er zijn eigenlijk nogal wat oudere consumenten zonder een zeer sterke kredietgeschiedenis. Ze hebben misschien nooit enig krediet op hun naam gehad. Veel vrouwen vinden dat hun krediet altijd is behouden door hun echtgenoten. Als ze zelf iets aanvragen, hebben ze geen geschiedenis.

Studenten, jongeren, pas vrijgezelle vrouwen en veel oudere Amerikanen kunnen merken dat ze een kredietgeschiedenis nodig hebben. Of misschien heb je al krediet gevestigd, maar het is minder dan geweldig. Wat zou je moeten doen?

U kunt geen krediet krijgen als u geen krediet heeft gehad, maar u kunt het niet zonder krediet krijgen! Wauw. Hoe kom je daar omheen?

Er zijn een paar manieren. De beste manier is om eenvoudig een kleine lening of kredietlijn aan te vragen bij uw lokale bank. Zorg ervoor dat ze de informatie doorgeven aan het kredietbureau. U kunt ook een winkelcreditcard beveiligen. Deze kaarten hebben een iets hogere rente dan andere creditcards, maar zijn een goede manier om uw kredietwaardigheid op te bouwen. Je kunt de kaart vaak maar in één of twee verschillende winkels gebruiken.

Om goedgekeurd te worden voor een creditcard, moet je ouder zijn dan 18 jaar en een baan hebben. Kaarten kunnen vrij eenvoudig te krijgen zijn, u hoeft alleen maar op zoek te gaan naar de beste rente. Je moet het wel gebruiken om aan te tonen dat je krediet aankan, maar je moet wel elke maand de volledige rekening betalen. Hiermee laat je zien dat je financieel stabiel en verantwoordelijk bent.

Als u merkt dat uw krediet in de loop van de tijd niet veel verbetert, kunt u overwegen andere manieren te vinden om uw hypotheek te krijgen. Je zou kunnen proberen een grotere aanbetaling te vinden. Dit zal de geldschieter vaak laten zien dat er meer op het spel staat en de lening niet in gebreke zou blijven.

Als u geen betaalrekening heeft, is het tijd om er een te openen. Betaalrekeningen en spaarrekeningen zien er beide goed uit voor geldschieters. Maar u moet er zeker van zijn dat u niet te veel op uw bankrekening staat. Stuiterende cheques roepen dat u uw geld niet kunt beheren en mogelijk in gebreke blijft met uw schulden.

Het is een goed idee om te gaan denken als een geldschieter. U moet een goed doordacht financieel plan over een langere periode kunnen laten zien. Als je in drie maanden acht creditcards aanvraagt ​​voor de gratis spullen, zullen kredietverstrekkers alleen maar zien dat je wanhopig op zoek bent naar krediet. Ze kunnen ook zien dat andere kredietverstrekkers je niet willen lenen, dus waarom zouden ze dat wel doen.

Het is mogelijk om een ​​krediethistorie op te stellen, het kost gewoon tijd. Geloof niemand die zegt dat ze u snel een goede kredietscore of geschiedenis kunnen bezorgen. Het is niet waar. Het kost gewoon tijd, uw rekeningen op tijd betalen en verstandige kredietbeslissingen nemen. Succes.