Hoe u $ 50.000 ongedekte persoonlijke leningen kunt krijgen voor slecht kredietbeheer

Er zijn enkele trucs om de problemen te overwinnen die een slechte kredietgeschiedenis kunnen veroorzaken bij het aanvragen van een lening. Zelfs bij het zoeken naar een ongedekte persoonlijke lening van $ 50.000 voor slechte kredietbeheerdoeleinden, kunnen kredietverstrekkers aarzelen – hoewel met zo’n hoog bedrag begrijpelijk is.

We weten dat in dit geval het doel van de fondsen is om schulden op te lossen en het probleem van slecht krediet aan te pakken dat de lener heeft, maar geen enkele geldschieter is bereid om op deze basis alleen goedkeuring te verlenen voor grote leningen. Er moet iets meer substantieel zijn aan de leningaanvraag.

Dus, het veiligstellen van zo’n grote ongedekte persoonlijke lening komt er meestal op neer dat je weet wat de beste manier is om het probleem te omzeilen. Wat belangrijk is om te weten, is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kredietscore – er zijn andere zaken om rekening mee te houden.

Met uitzicht op de kredietscore

Het lijkt misschien vreemd dat kredietverstrekkers zo weinig aandacht besteden aan de kredietscore die een aanvrager heeft, maar een kredietscore heeft sowieso een zeer beperkte invloed op een leningaanvraag. Toch is er bij het zoeken naar een ongedekte persoonlijke lening van $ 50.000 voor slecht kredietbeheer al een idee waarvoor het geld zal worden gebruikt.

Het enige gebied waarop de kredietscore iets te zeggen heeft, is de rente die de geldschieter in rekening brengt. Het is een vaste structuur, met bepaalde scores gekoppeld aan bepaalde rentetarieven. Een sollicitant met een goede score van 700 kan bijvoorbeeld 7% in rekening worden gebracht; van 600 misschien 9%; en van 500 misschien 11%. Dus de kansen op het verkrijgen van goedkeuring voor grote leningen worden in die zin beïnvloed.

Betaalbaarheid is echter de sleutel tot een succesvolle aanvraag, en zolang de terugbetalingen kunnen worden gedaan zonder veel financiële belasting, kan het verkrijgen van een ongedekte persoonlijke lening – zelfs een grote – praktisch worden gegarandeerd.

De term kan het verschil maken

Wanneer de betaalbaarheid moeilijk vast te stellen is, is er weinig of geen kans om een ​​grote lening te krijgen, zoals een ongedekte persoonlijke lening van $ 50.000, vooral voor kredietnemers met een slecht krediet. Er zijn echter manieren om het probleem op te lossen, als de geldschieter ermee instemt.

De looptijd van een lening bepaalt de omvang van de maandelijkse aflossingen, waarbij leningen op kortere termijn veel hogere betalingen vereisen dan die met langere looptijden. Dus als de looptijd van de lening kan worden verlengd, kan de betaalbaarheid worden vergroot. Zodra dat is gebeurd, wordt het verkrijgen van goedkeuring van grote leningen waarschijnlijker.

Bij het zoeken naar een lening van maar liefst $ 50.000, kan het verlengen van de looptijd van 5 jaar naar 10 jaar de maandelijkse aflossingen zien dalen van $ 875 naar slechts $ 435. Zelfs voor kredietnemers met een slecht krediet die op zoek zijn naar een ongedekte persoonlijke lening, is dat een zeer betaalbaar bedrag.

Uw keuze van geldschieter is belangrijk

Vergeet nooit dat kredietverstrekkers een heel ander kredietbeleid kunnen hebben, dus wat door de een wordt afgewezen, kan door de ander worden goedgekeurd. Bij het aanvragen van een ongedekte persoonlijke lening van $ 50.000 voor slecht kredietbeheer, kiezen sommige kredietverstrekkers er bijvoorbeeld voor om het geld dat wordt uitgeleend te zien, terwijl anderen letten op het doel waarvoor het geld zal worden gebruikt.

Dit betekent dat het de moeite waard kan zijn om tijd te besteden aan het onderzoeken bij welke kredietverstrekker u zich moet aanmelden. Over het algemeen zijn online kredietverstrekkers het meest geneigd om tegemoet te komen aan de behoeften van kredietnemers met een slecht krediet, en zullen ze hen waarschijnlijk grote kredietgoedkeuring verlenen.

Wees echter ook voorzichtig met uw keuze en controleer de reputatie van de geldschieter voordat u een lening met hen aangaat. Een ongedekte persoonlijke lening kan een zeer dure schuld zijn bij de verkeerde kredietverstrekker. De BBB-website moet details onthullen over hoe betrouwbaar een bepaalde geldschieter is.