Hoe onderhandel ik over een hypotheekherfinanciering als ik mijn baan ben kwijtgeraakt?

Het is een goede vraag en heeft een simpel antwoord. Door de grote veranderingen in de kredietverlening in de afgelopen twee jaar is het voor consumenten moeilijker geworden om te herfinancieren. Bovendien hebben factoren zoals krediet, verlies van een baan en geen overwaarde het probleem nog erger gemaakt.

Op dit moment is het onmogelijk om een ​​hypotheek te krijgen als je niet werkt. Wanneer u een lening aanvraagt, beoordeelt uw bank uw krediet, inkomen en eigen vermogen. Als u aan alle criteria voldoet, is uw dienst de volgende. De verzekeraar of de beslisser zal naar verschillende dingen kijken, waaronder de tijdsduur bij uw huidige werkgever, de verschillen tussen banen en of uw huidige baan gerelateerd is aan uw vorige. Het is om deze redenen dat herfinanciering niet werkt of ineffectief is voor veel huiseigenaren, aangezien de economie iedereen op de een of andere manier negatief heeft beïnvloed.

Dus wat is de beste oplossing voor iemand die zijn baan is kwijtgeraakt en op zoek is naar een lagere hypotheekrente? Een lening wijzigen is het antwoord. Het heeft dezelfde voordelen als een herfinanciering. De resultaten zijn blijvend en de kwalificatie is meer ontspannen. Hoewel het proces rechtstreeks bij de bank kan worden uitgevoerd, ontdekken veel huiseigenaren dat ze veel betere resultaten kunnen behalen door een professioneel gekwalificeerd bedrijf voor het wijzigen van leningen in te huren.

Hoewel banken inschikkelijker zijn geworden voor het wijzigen van leningen, moet u een zeer sterke, solide case presenteren om niet alleen succes te garanderen, maar ook om uw betalingsvermindering te maximaliseren. De beste manier om dat te doen is door een gerenommeerd bedrijf in te schakelen. Denk er zo over. Als u ooit een ernstige situatie heeft meegemaakt waarin u naar de rechter moest, zou u dan alleen gaan? Natuurlijk niet! Het hebben van juridische vertegenwoordiging in een rechtszaal zorgt ervoor, bereidt u voor en geeft u het vertrouwen dat u alle noodzakelijke stappen hebt genomen om het beste resultaat te garanderen. Hier geldt hetzelfde principe. Onthoud dat uw geldschieter alleen uit is op hun belang, niet op het uwe. Net als in een rechtszaal, als je niet voorbereid bent, zul je niet blij zijn met de uitkomst.

Het proces om in aanmerking te komen voor een leningwijziging is compleet anders dan dat voor een herfinanciering. Krediet, inkomen, eigen vermogen en werk worden verschillend beoordeeld. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan uw ontberingen. Hoewel het een eenvoudig proces lijkt, is het dat niet. Om het nog ingewikkelder te maken, wisselen de ‘regels’ en richtlijnen voortdurend. Veel van de banken zijn onderbemand en kunnen de toestroom van vragen van consumenten niet aan. Dit zorgt voor verwarring en fouten.

Een goed bedrijf voor het wijzigen van leningen heeft al relaties opgebouwd met bijna altijd een geldschieter. Ze weten wie ze moeten bellen en hoe ze het doolhof van klantenservicemedewerkers kunnen vermijden. Daarnaast weten ze door ervaring en herhaling precies hoe ze een succesvol modificatieplan voor je kunnen bouwen en een dat snel wordt goedgekeurd. Uw huis is het middelpunt van uw leven en zo’n belangrijke taak mag niet worden uitgevoerd zonder professionele hulp.

Dus, als u zich afvraagt ​​hoe u moet onderhandelen over een herfinanciering van een hypotheek als u uw baan bent kwijtgeraakt, maak u dan geen zorgen, pas gewoon uw lening aan.