Het is goed om te weten hoe u 50% van de gasrekening kunt verlagen, omdat u het kunt!

Ze zeggen dat de brandstofprijzen die elke dag stijgen, iedereen in het land hebben getroffen en als je het mij vraagt, kan ik zien dat ik een van de meest getroffen personen ben. Met vier kinderen een alleenstaande moeder die veel verplichtingen heeft en ook een hypotheek heeft, leningen om het hoofd te bieden, is het echt moeilijk om met hoge prijzen in het maandbudget om te gaan.

Maar wat me echt geïrriteerd maakt, is de onverantwoordelijke reactie van de overheid en de autofabrikant. Ze gaan niet goed om met deze situatie. De autofabrikanten kwamen met het hybride auto-concept dat geen enkele hulp bood, want de prijzen waren torenhoog en de prijzen van de brandstof gingen alsmaar omhoog. Maar onlangs zag ik mijn buurman een nieuwe technologie gebruiken, waarbij waterstof als aanvullende brandstof werd gebruikt. Niet de waterstof brandstofcellen zoals je zou verwachten, maar water brandstofcellen! Ja, en hij was erin geslaagd om 50% van de gasrekening te verlagen. Ik was echt woedend, want ik kende deze technologie niet eerder.

De kit die je redder kan zijn en 50% van de gasrekening kan verlagen, kan door jezelf worden gebouwd met behulp van doe-het-zelf-gidsen voor minder dan $ 120 en het is gemakkelijk te installeren en schoon en het kan binnen 3 minuten spoorloos worden verwijderd . Het andere geweldige hieraan is dat u daadwerkelijk een verhoging van het brandstofverbruik krijgt. Het is werkelijk verbazingwekkend om te weten dat uw normale auto slechts 25% van de brandstof verbruikt die we erin pompen. De rest is afval.

Maar als je deze kit hebt aangesloten, helpt het niet alleen om 50% van de gasrekening te verlagen of zelfs meer zoals 80% die ik in mijn tweede maand kreeg, het verhoogt het aantal pk’s en maakt je rit soepeler, vermindert de uitstoot en vermindert het vervuilingsniveau . Nu ben ik een trotse eigenaar van mijn eigen kit met een geweldige besparing van ongeveer $ 300 per maand, wat me enorm helpt!