Het goedkope autoverzekeringsspel

Speel je met je autoverzekering?

Er worden veel populaire programma’s geadverteerd door grote bedrijven die het idee promoten om een ​​goedkope autoverzekering af te sluiten door de dekking te selecteren die u nodig heeft en andere dekking af te wijzen. De advertenties vertellen u dat u uw eigen prijs voor uw polis kunt noemen. Natuurlijk moet je raden dat je een bepaald minimumbedrag moet betalen om gedekt te zijn.

Voor degenen onder ons die altijd denken dat het kopen van verzekeringen een beetje op gokken lijkt, is er een duidelijke aantrekkingskracht op het kunnen kiezen en kiezen van het soort risico’s dat we willen dekken.

Welke dekking heeft u nodig?

Uw staat heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk minimale aansprakelijkheidsdekking vereist. Dat heb je nodig. Als u nog een lening heeft, heeft uw geldschieter waarschijnlijk volledige dekking nodig, zodat hij zijn geld terug kan krijgen als het voertuig beschadigd is. Dat heb je nodig.

Je mag niet nodig hebben om de kosten van een huurauto te dekken als uw eigen voertuig wordt gerepareerd om legaal en binnen de voorwaarden van uw autolening of lease te blijven. Maar het is geruststellend te weten dat u alternatief vervoer kunt krijgen, en deze dekking kost meestal niet veel. Het voegt echter wel een paar dollar toe aan het totaal, en als je meerdere dagen zonder je eigen auto naar je werk of de winkel kunt gaan, kun je deze dekking overslaan. Als u een groot probleem zou hebben als u uw voertuig voor een paar dagen of een paar weken kwijt zou zijn, moet u waarschijnlijk overwegen om deze functie op uw polis te laten staan. Rekeningen voor huurauto’s kunnen oplopen!

Het benoemen van uw prijs heeft voordelen!

Noem uw prijssystemen kunnen de consumenten ten goede komen. Ze maken het aankoopproces van een autoverzekering transparanter omdat klanten begrijpen waarvoor ze betalen. Ik ben alleen bezorgd dat het erg verleidelijk kan zijn om bepaalde polissen te schrappen die erg handig kunnen zijn wanneer autobezitters toch een claim moeten indienen.

Een goede dekking krijgen betekent niet altijd dat we de allergoedkoopste tarieven willen vinden, lage tarieven zijn wel aantrekkelijk! We willen ons echt concentreren op het vinden van betaalbare tarieven die ons een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Naar mijn mening is het een paar dollar meer waard om er zeker van te zijn dat we een bedrijf hebben geselecteerd met geweldige klantenservice, snelle claimprocessen en dekking van topkwaliteit. De dag nadat je een ongeluk hebt gehad, is een vreselijke tijd om spijt te hebben van het kopen van een goedkope polis.

U betaalt mogelijk te veel omdat u niet profiteert van alle autoverzekeringskortingen waarvoor u in aanmerking komt. Dit is gebruikelijk. Tenzij u recentelijk hebt rondgekeken voor een polis, weet u misschien niet welke aanbiedingen er op de markt zijn voor een bestuurder zoals u.

Bespaar geld op uw autopolis.

Een geweldige manier om veel geld te besparen, is door offertes van een handvol top autoverzekeringsmaatschappijen te vergelijken. Dit is niet zo moeilijk om te doen. U kunt een aantal online offertesystemen vinden die prijzen van meer dan één bedrijf citeren. Als u 5 offertes kunt vergelijken, heeft u een goede kans om erachter te komen welk bedrijf u echt de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.