Het geheim om goedgekeurd te worden voor een hypotheekherfinanciering in Wyoming na faillissement

Veel kredietnemers die erover nadenken hun hypotheek in Wyoming te herfinancieren, vragen zich af of er ‘geheimen zijn om goedgekeurd te worden’. Het antwoord is ja en nee. Er is geen bewezen geheim om goedgekeurd te worden voor elk type lening, maar er zijn dingen die u kunt doen om uw aanvraag aantrekkelijker te maken voor een geldschieter.

Wees zeker van uw vermogen om de lening te betalen

Wanneer u een hypotheekherfinanciering in Wyoming krijgt, wordt uw schuldniveau zorgvuldig onderzocht. Dit geldt met name als u de lening krijgt nadat u faillissement heeft aangevraagd. Als u wilt dat de geldschieter vertrouwen heeft in uw aanvraag, moet u erop kunnen vertrouwen dat u de herfinancieringslening kunt betalen. Federale en staatswetten van Wyoming verbieden kredietverstrekkers om een ‚Äč‚Äčlening goed te keuren waarvan ze weten dat u ze zich niet kunt veroorloven, wat betekent dat niemand ergens over praat. U moet op legitieme wijze bewijzen dat u uw maandelijkse hypotheekbetalingen kunt en zult doen.

Zorg voor een solide betalingsgeschiedenis

Lenders zullen veel meer bereid zijn om u goed te keuren voor een hypotheekherfinanciering in Wyoming na faillissement als u een goede betalingsgeschiedenis heeft. Het is erg belangrijk om uw huidige hypotheekbetalingen bij te houden voordat u de lening aanvraagt. Als je het niet hebt bijgehouden, probeer dan minstens zes maanden tot een jaar te wachten met herfinancieren. U vergroot uw kansen op goedkeuring en krijgt veel betere tarieven en voorwaarden voor uw herfinancieringslening.

Zoek gespecialiseerde kredietverstrekkers

Afhankelijk van uw credit score en hoe lang het geleden is dat u faillissement heeft aangevraagd, zal niet elke geldschieter bereid zijn u goed te keuren voor een lening. Als uw kredietscore meer dan 70 punten onder het staatsgemiddelde van 690 ligt, moet u mogelijk een subprime-geldschieter zoeken die gespecialiseerd is in leningen aan leners met kredietproblemen. Speciale kredietverstrekkers, of sub-prime kredietverstrekkers zoals ze soms worden genoemd, zijn toegewijd aan het werken met kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid of een geschiedenis van faillissement.