Het Cashflow 101-spel – Winstrategieën

Een paar ideeën om u te helpen het spel Cashflow 101 te winnen.

Laten we beginnen met het concept van geld inzamelen. Je kunt niets zonder, dus je moet er zoveel mogelijk gebruik van maken. U doet dit door zoveel mogelijk aandelen te kopen, waarschijnlijk met het grootste deel van uw extra geld!

De aandelenaankoopkaart van $ 1 (het zijn er in feite twee) zou een goudmijn moeten zijn, want wanneer u verkoopt, kunt u tot 40 keer uw geld krijgen.

Als u deze kaart kiest, moet u geld lenen bij de bank (zonder failliet te gaan) en wachten tot u of iemand anders de betreffende verkoopkaart ophaalt. Met dit extra geld zou je ‘Big Deals’ moeten kunnen kopen en zul je heel snel uit de ‘Rat Race’ kunnen komen. Tegen die tijd heb je meer geld dan je weet wat je ermee moet doen!

Koop vervolgens altijd onroerend goed met extra geld, zelfs als de cashflow slecht of zelfs negatief is. U heeft misschien de mogelijkheid om het onroerend goed met winst te verkopen als u of iemand anders een ‘Markt’-kaart pakt.

Als u bij het kopen van bedrijven of onroerend goed meer koopt dan u zich kunt veroorloven, denk er dan aan om rekening te houden met de verhoogde cashflow om te zien of het de moeite waard is om te doen. Het kan de moeite waard zijn om gewoon de Rat Race te doorlopen en heel weinig te doen voor een paar keer om je geleende geld van de bank af te betalen om die ‘Big Deal’ te betalen.

Het volgende punt is een biggie, maar ik zie mensen het de hele tijd negeren.

Als je veel geld hebt, doe er dan iets mee. Houd het niet vast. Het minste dat u kunt doen, is een deel van uw schulden afbetalen. Onthoud dat sommige meer de moeite waard zijn om af te betalen dan andere. Nogmaals, dit is waar in het echte leven.

Op dit moment zijn de rentetarieven laag en ’traag’ geld op de bank verliest in werkelijkheid aan waarde met inflatie, dus laat het voor u werken door er iets mee te doen.

Ga op de Fast Track altijd voor de gokopties om uw cashflow te verhogen als u ervoor kunt betalen. Mis nooit meer een groene vierkante kans.

Samenvattend denk ik dat het leven draait om kansen grijpen en dat geldt ook voor het spel Cashflow. Je moet iets doen met elke beurt van een kaart, in plaats van alleen maar te wachten tot die grote deal opduikt. Veel plezier met spelen!