Herziening van Mark Yarnell en zijn beste praktijken op het gebied van MLM

Laatst had ik het absolute genoegen om een ​​recent, gloednieuw webinar van Mark Yarnell bij te wonen. Ik dacht dat hij die dingen gewoon niet meer deed. Ik bedoel, een man die in ongeveer 24 jaar $ 30.000.000 heeft verdiend, hoeft dat soort dingen niet te doen, toch?

Fout, wat je een idee geeft van het soort man dat hij is. Een man die bereid is om u en mij te helpen en de exacte dingen die hij heeft gedaan om zo succesvol te worden als hij heeft door te geven. Een aardigere en meer gulle man die je moeilijk kunt vinden.

Mark Yarnell is erg simplistisch in het doorgeven van zijn MLM-‘geheimen’.

Allereerst, toen hij begon, zocht hij upline in zijn eerste bedrijf totdat hij een grote geldmaker vond wiens naam me op dit moment ontgaat. Maar, en hoe is dit eenvoudig, hij zei: “Ik deed precies wat deze man me vertelde te doen”.

Hoeveel van ons en/of de mensen die we bij ons bedrijf betrekken, proberen het wiel opnieuw uit te vinden? Hoeveel van ons doen wat onze sponsors ons zeggen te doen? Nu, als je een waardeloze sponsor hebt, zou je niet verwachten dat je luistert naar wat ze je vertellen (tenminste als je ze te pakken kunt krijgen).

Maar als je een goede hebt, doe dan wat ze zeggen. Als je het moeilijk vindt iemand te vinden om je de kneepjes van het vak te laten zien, heb ik toevallig een paar kleine weetjes rechtstreeks uit de mond van het paard geleend, van Mark Yarnell zelf. Dus maak je klaar, want hier gaat het.

5 dingen die u moet doen om 100K per maand te krijgen

1. Core Value Match – Met andere woorden, zou u uw eigen moeder meenemen in het bedrijf dat u hebt gekozen. Zo niet, zoek een andere.

2. Zorg dat de markt groot genoeg is. Zorg dat er genoeg mensen zijn die jouw product of dienst willen en/of nodig hebben.

3. Werk 2 uur per dag aan het opbouwen van professionele relaties. Uw bedrijf, elk bedrijf vraagt ​​u om 2 dingen en slechts 2 dingen te doen – Recruit en Retail. Als je 2 uur per dag werft en verkoopt, ben je een professional. Alles minder dan dat… je bent een amateur.

4. Beslis om ofwel een 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar plan te volgen. Als het een 1-jarig abonnement is, moet je met 30 mensen per dag praten. Een 2-jarenplan vereist dat je met 20 mensen per dag praat. En met een 3-jarenplan praat je met 10 mensen per dag. Schrik nu niet… Hoe ga ik met 30 mensen per dag praten? “Praten” met betekent dat uw bedrijf voor 30 mensen per dag wordt weergegeven. Dus als je marketing op internet doet en er komen veel leads binnen, dan zou dat voldoende moeten zijn.

5. Deze is opgedeeld in 10 kleinere stukjes, dus we gaan nu verder met de abc’s.

a) Niet kijken naar andere deals – Focus

b) Multiple Stream Bomb- Probeer niet meer dan 1 MLM-mogelijkheid tegelijk te doen. (Multiple is niet van toepassing op gelieerde systemen die u zou kunnen gebruiken om u te helpen bij het samenstellen van uw primaire programma).

c) De multitaskingbom – Terug naar die 2 uur werving en verkoop. Het is niet rekruteren en twitteren. Het is geen detailhandel en het spelen van Warmonger (sorry, ik ben geen gamer).

d) De bankierbom- leen mensen GEEN geld om in uw bedrijf te beginnen. Werkt niet, zei nuff.

e) De productexpertbom- Probeer mensen niet te “imponeren” met uw kennis van uw producten en betalingsplan. Je zult geen indruk op ze maken, je zult ze in verwarring brengen en ze zullen weg zijn.

f) Vrienden en familie Bom- Velen van jullie zullen dit graag horen … laat ze met rust. Nadat je succesvol bent, willen ze met je aan boord springen. Laat ze tot die tijd gewoon met rust.

g) De netwerkbom- Je kent deze netwerkbijeenkomsten die mensen soms houden. Niets dan een uitwisseling van visitekaartje fiesta. “Ik kijk naar uw bedrijf als u naar mijn bedrijf kijkt” Fuhget erover!

h) The Dabble Bomb- Als je niet serieus bent over het opbouwen van een bedrijf, waarom verspil je dan jouw tijd en mijn tijd? Ga er niet op in. Succesvol zijn in netwerkmarketing kost werk en inspanning. Als je niet werkt, zul je geen succes hebben, punt uit.

i) De dumpbom- Gooi niet meteen een hoop informatie in de schoot van uw prospects, het veroorzaakt alleen maar verwarring. Dit is vrijwel hetzelfde als “e” The Product Expert Bomb, maar het is het vermelden waard.

j) The Shortcut Bomb- Wil je een shortcut nemen naar succes en rijkdom in MLM? Er zijn er geen.

Dus daar heb je het. Dat zijn de dingen die Mark Yarnell consequent deed die hem meer dan 30 miljoen dollar opleverden en hem tot een van de meest bekende namen in de netwerkmarketingindustrie maakten.

Ik wil deze tijd nemen om Mark Yarnell publiekelijk te bedanken voor het feit dat hij zo genereus is met deze informatie. Hij “zorgde er niet voor” dat hij “financieel zou profiteren” voordat hij het gaf. Hij gaf het gewoon. Daarin ligt nog een klein “MLM-geheim” voor jou. Nou, niet alleen MLM, maar het leven zelf. Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt. Zig Ziglar verwoordde het anders: “Als je genoeg andere mensen helpt te krijgen wat ze willen, krijg je wat je wilt”.

Dus wat ga je doen? Ga je deze lijst als gids gebruiken of ga je proberen het wiel opnieuw uit te vinden?