HELPEN! Waarom is mijn kredietscore NOG STEEDS zo LAAG? (En de GEMAKKELIJKSTE manier om op te lossen, indien SNEL)

Hoe komt het dat ik steeds afgewezen word voor krediet… en waarom kan ik mijn FICO niet verbeteren, ook al betaal ik altijd mijn rekeningen op tijd? De waarheid is dat er VEEL redenen zijn waarom uw credit score laag blijft, en geloof het of niet, niet ALLE hebben te maken met het te laat betalen van uw rekeningen.

U kunt bijvoorbeeld een perfect betalingsoverzicht hebben op al uw rekeningen, maar toch een superhoog saldo hebben in verhouding tot het krediet dat u heeft gekregen… en een SLECHTER kredietscore hebben dan mensen die hun rekeningen laat in het verleden, maar die lage saldi op dezelfde rekeningen aanhouden.

Klinkt verwarrend? Het is! In feite is het begrijpen van hoe uw credit score werkt een cruciaal onderdeel om financieel gezond te blijven in de huidige tijd van 10% werkloosheid, de hausse op de afscherming en een algemeen gebrek aan financieel vertrouwen in zowat elke culturele hoek die er is. (en dat geldt ook voor degenen die tegenwoordig zowel aan de TOP als aan de onderkant staan)

De BESTE manier om uw kredietscore te verbeteren?

Geloof het of niet, het houdt in feite uw saldo laag, in verhouding tot de kredietbedragen die u heeft gekregen, en aangeboden op uw kaarten en doorlopende leningen. In feite is een van de SNELSTE manieren om uw kredietscore met extreme snelheid te verhogen, simpelweg uw tegoeden TE LATEN betalen, en dit kan zelfs veel sneller werken dan meer conventionele kredietreparatietechnieken. (zoals het aanvechten of betwisten van oude informatie in de hoop deze uit uw rapport te verwijderen)

Maar wees GEWAARSCHUWD!

Het afbetalen van OUDE rekeningen, zoals hierboven, wordt NIET aanbevolen. Waarom? Het kan de “klok” opnieuw starten op de items op uw rapport die oud en negatief zijn… en vaak de slechte kredietboogieman van uw VERLEDEN terugbrengen naar uw heden. Betaal ALLEEN de kaarten af ​​die actueel zijn en dicht bij de limieten zitten, en niet de oude rekeningen die al zijn afgeschreven en achterstallig zijn. Voor DIE accounts zijn er andere, effectievere strategieën, waaronder het betwisten of betwisten van nauwkeurigheid, of zelfs het uitwerken van een schikkingsplan waarmee u ze kunt afbetalen, voor een VOLLEDIGE verwijdering of wijziging van de kredietrapportstatus naar uw wens, voordeel en voordeel.