Heeft u een te hoge creditcardschuld waar u niet vanaf kunt komen?

We hebben de afgelopen maanden veel gebeurtenissen gehad in de Verenigde Staten die ertoe hebben geleid dat veel mensen diep in de creditcardschuld zijn geraakt. Dit komt omdat veel Amerikaanse consumenten op zoek zijn naar manieren om uit de creditcardschuld te komen. Wat doet u als u probeert te onderhandelen met uw schuldeisers en zij niet toegeven aan uw rentetarief of uw maandelijkse betalingen? Gelukkig heeft de regering een stimuleringspakket ingesteld dat iedereen met meer dan $ 10.000 aan doorlopende schuld de mogelijkheid biedt om het te laten wissen.

Als je in een van de staten woont met een verjaringstermijn van drie jaar voor schulden, dan heb je geluk. Maar voor degenen die niet in deze staten wonen, moet u minstens 6 tot 7 jaar of langer wachten om uw schulden op deze manier wettelijk te laten wissen. Als u wilt weten hoe u uit uw creditcardschuld kunt komen en minder dan $ 10.000 aan ongedekte saldi hebt, dan kan dit artikel u helpen een drieledige aanpak te bedenken om voorgoed van uw schuld af te komen.

Het elimineren van uw schulden – u kunt uw schuldeiser bellen en hen vragen of zij met hen over uw schuld willen onderhandelen. Dit is inclusief uw achterstallige saldi plus eventuele huidige saldi die u bij hen heeft. Het tweede dat u kunt doen, is hen om een ​​90-dagenplan vragen om uw betalingen met 50% te verminderen, zodat u tijd heeft om geld te sparen om uw betalingen elke maand te betalen.

Als u niet in staat bent om met schuldeisers te onderhandelen, wilt u misschien een kleine lening afsluiten waarmee u geld kunt krijgen om uw creditcardschuld af te lossen. Hiervoor is contant geld nodig, maar het zal uw schulden tenietdoen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over rentebetalingen of andere kosten die verband houden met achterstallige betalingen met uw schuldeiser.

Nogmaals, u heeft minder dan $ 10.000 aan schulden, u kunt zich verrekenen met een tarief van 50%, wat u veel geld zou besparen. Het probleem hiermee is dat degenen met een hoog bedrag aan schulden niet het geld bij de hand hebben omdat deze schuld hun financiën heeft weggezogen.

Actie ondernemen is het belangrijkste onderdeel van het wegwerken van uw schuld, dus het is belangrijk om proactief te zijn en moeite te doen om met uw schuldeiser te communiceren.