Handtekeningleningen voor mensen met een slecht krediet

Volgens statistieken van financiële instellingen die dergelijke zaken bijhouden, hebben steeds meer mensen dan ooit in de financiële geschiedenis van de natie verzocht om leningen met een slechte krediethandtekening. Afgezien van dat, moeten een paar andere dingen worden begrepen over leningen met een slechte krediethandtekening. Het geleende geld kan worden gebruikt voor alles wat de lener wenst. Deze leningen met een slechte krediethandtekening worden meestal in kleinere bedragen verstrekt dan meer traditionele leningen.

Hoe zit het met de rentetarieven?

Helaas is het een feit van het leven. Hoe slechter uw kredietwaardigheid, hoe meer u aan rente zult moeten betalen. Ratings worden verstrekt door de drie belangrijkste ratingbureaus: Experian, Equifax en TransUnion. Hun scores zijn gebaseerd op uw eerdere vermogen om op tijd te betalen volgens de contracten die u hebt ondertekend. Als u op zoek bent naar een lening met een slechte krediethandtekening, zou u moeten profiteren van uw gratis jaarlijkse kredietrapporten van deze bureaus. Zo weet u hoe kredietverstrekkers u financieel zien als u een lening aanvraagt. Dit geeft je ook de mogelijkheid om je scores te bekijken en te zien of er fouten zijn die een rol hebben gespeeld bij eerdere afwijzingen die je mogelijk hebt ontvangen.

Waarin verschillen handtekeningleningen van traditionele leningen?

De meeste traditionele leningen worden gedekt of gedekt door waardevolle eigendommen. Dit kan zijn in de vorm van onroerend goed, aandelen en obligaties, zelfs een laat model auto. Als de geldschieter in gebreke blijft met de lening, kunnen deze items in beslag worden genomen en worden verkocht om de kosten van de lening te dekken. Soms is het onroerend goed dat wordt gefinancierd het onderpand voor de lening. Een huis is bijvoorbeeld het onderpand van een hypotheek, een auto is het onderpand van een autolening. Bij handtekeningleningen is geen onderpand vereist. De geldschieter heeft alleen uw belofte, of handtekening, om terug te betalen.

Hoeveel kan ik lenen met een handtekeninglening?

De geleende bedragen kunnen sterk variëren op basis van uw kredietscores, uw behoeften, uw salaris, de geldschieter, enz. Signature-leningen variëren meestal van $ 500 tot $ 1500. Sommige leners met een uitstekende kredietgeschiedenis kunnen in aanmerking komen voor maximaal $ 25.000. Zoals eerder vermeld, kunnen de gelden van deze leningen worden gebruikt voor wat de lener ook kiest. Een populair gebruik is het consolideren van rekeningen. Het leven wordt zoveel gemakkelijker wanneer een aantal schuldeisers tevreden is en de lener slechts één betaling hoeft te doen, op één moment van de maand, aan één schuldeiser, tegen één rentetarief. Ook kunnen de aflossingsvoorwaarden en de rentetarieven een stuk comfortabeler worden. Andere kleinere handtekeningleningen, soms contante voorschotten of betaaldagleningen genoemd, variëren meestal in grootte van $ 2-500. Dit zijn leningen die worden gebruikt om de curven van een financiële achtbaan recht te trekken.

Waar kan ik een kredietverstrekker met een slechte krediethandtekening vinden?

De beste plaats om te winkelen voor een lening met een slechte krediethandtekening is online. Veel mensen hebben tegenwoordig een slechte kredietwaardigheid, maar ze hebben nog steeds af en toe geld nodig. Particuliere kredietverstrekkers zijn opgevoerd om in deze behoefte te voorzien en de concurrentie kan hevig zijn. IJverig winkelen zou een geldschieter moeten opleveren die goede tarieven biedt met comfortabele terugbetalingsvoorwaarden. Zorg ervoor dat u fraude vermijdt, lees de kleine lettertjes en betaal de lening op tijd terug, zoals vermeld in uw contract. Het terugbetalen van dergelijke leningen zoals bepaald zal uw kredietwaardigheid verbeteren en ervoor zorgen dat uw volgende leningsgoedkeuring veel meer zal komen.