Goed nieuws, zakelijk krediet heeft geen invloed op het persoonlijke krediet van de bedrijfseigenaar

Als het goed wordt gedaan, wordt zakelijk krediet verkregen zonder dat het SSN op de aanvraag wordt vermeld.

Dit betekent dat er geen kredietcontrole van de bedrijfseigenaar is om goedgekeurd te worden. Dit betekent ook dat iedereen die een slecht, zelfs verschrikkelijk persoonlijk krediet heeft, nog steeds kan worden goedgekeurd voor zakelijk krediet.

Rapporteert aan de zakelijke kredietinformatiebureaus, niet aan de consumenteninformatiebureaus.

Dus omdat het geen nadelige invloed heeft op het consumentenkrediet van de eigenaar, omdat het niet wordt gemeld aan consumentenbureaus.

Dit betekent dat het gebruik van het account, zelfs meer dan 30%, geen nadelige invloed heeft op de persoonlijke scores.

En er wordt niet gevraagd naar het persoonlijk tegoed als u zakelijk krediet aanvraagt, zolang u uw BSN niet opgeeft.

30% van uw totale consumentenscore is gebaseerd op gebruik, dus als u uw persoonlijke kaarten voor uw bedrijf gebruikt en als u die kaarten gebruikt, verlaagt u uw scores. Het gebruik van meer dan 30% van uw limiet ZAL resulteren in een verlaging van de score

Dus als uw limiet $ 1.000 is, verlaagt een saldo van meer dan $ 300 uw scores. Dit betekent dat 40% van je totale score beschadigd is. Met echt zakelijk krediet wordt 0% van uw score beïnvloed.

10% van uw totale consumentenscore is gebaseerd op vragen, dus als u uw persoonlijke krediet gebruikt om zakelijke leningen en krediet aan te vragen, zullen uw scores dalen als gevolg van die onderzoeken.

Bovendien kunnen die vragen voor een langere periode op u blijven van invloed zijn op uw vermogen om meer geld te lenen.

En sommige onbeveiligde zakelijke kredietbronnen lenen u niet eens geld als u binnen zes maanden twee of meer vragen heeft over uw persoonlijke kredietrapporten.

Het krediet rapporteert niet aan de consumentenbureaus, dus vragen noch gebruik hebben enig effect op uw consumentenscores.

Hoe u uw bedrijf kunt devalueren?

Iedereen die een bedrijf heeft verkocht of gekocht, zal u vertellen over het belang ervan.

Alle potentiële kopers kunnen gemakkelijk uitgebreide informatie over uw bedrijf krijgen, gewoon door uw bedrijfskredietrapport te verkrijgen… dat iedereen die dat wil kan krijgen.

Dit betekent dat ze snel details over uw bedrijf te weten komen, waaronder:

• Kredietscores

• Hoge kredietlimieten

• Eerdere betalingsprestaties

• Medewerkers

• Opbrengsten

En nog veel meer…

Nu u weet hoe gemakkelijk uitgebreide krediet- en financiële informatie voor een bedrijf te verkrijgen is, zou u het als u een koper was niet krijgen?

Zou u uw bedrijf willen kopen op basis van wat er in uw bedrijfskredietrapport staat?

Geeft uw rapport weer dat uw bedrijf “gevestigd” is, laat het zien dat u uw rekeningen betaalt, ziet u eruit als een succesvol bedrijf uit uw rapport?

Als je kon kiezen uit twee bedrijven om te kopen die in alle opzichten hetzelfde waren, behalve zakelijk krediet, welke zou je dan kopen…

… Degene met een zeer beperkt of geen kredietprofiel… of een met een kredietprofiel dat goede betalingsprestaties weerspiegelt, en een met beschikbaar krediet.