Gids voor ontberingen om uzelf vooraf te kwalificeren voor een wijziging van een lening!

Als u weet wat er in een ontberingsbrief moet staan, kunt u zich vooraf kwalificeren voor een wijziging van een hypotheeklening. Waarom? Want als je gewapend bent met informatie over je eigen financiën, wordt je minder snel afgewezen door kredietverstrekkers. Er zijn strikte richtlijnen om te bepalen of u al dan niet in aanmerking komt voor het wijzigingsplan voor de Obama-lening. Als u zich vooraf kunt kwalificeren, kunt u een stap dichter bij goedkeuring komen.

Kandidaten voor leningwijzigingen moeten aan bepaalde richtlijnen kunnen voldoen en moeten aantonen dat ze dat doen in hun ontberingsbrief die aan de geldschieter is geschreven. Je moet weten wat deze richtlijnen zijn, zodat je aan je eigen applicatie kunt werken. Het belangrijkste dat u moet weten, is de schuldgraad die het programma acceptabel acht. Als u dit eenmaal weet, kunt u erachter komen wat de schuldquote van uw eigen huishouden is. Voldoet het aan de acceptabele richtlijnen, dan neemt de kans op goedkeuring toe. Als uw ratio hoger is, zult u moeten werken aan manieren om deze te verlagen, hetzij door een deel van uw schuld te verminderen, hetzij door uw inkomen te verhogen. Er zijn eenvoudige manieren om uw inkomen te verhogen: neem een ​​tweede bijbaan of neem een ​​grens aan. Je doel is hier om duidelijk te zijn over wat je moet oplossen om binnen de acceptabele niveaus van de richtlijn voor de schuldquote te vallen. Als u dit doet voordat u contact opneemt met uw bank en u beschikt over al het benodigde papierwerk dat uw bank nodig heeft om het voor u gemakkelijker te maken om in aanmerking te komen voor goedkeuring, en het belangrijkste is dat uw kredietverstrekker uw aanvraag snel kan verwerken.

Als u, net als miljoenen andere huiseigenaren, op zoek bent geweest naar een tweede kans om uw huis te redden, is het Obama-plan voor het wijzigen van een hypotheeklening wellicht het antwoord. Het plan heeft 75 miljard dollar opzij gezet om in aanmerking komende kandidaten een lagere rente te laten krijgen (sommige zelfs maar 2%), zodat mensen hun huis kunnen behouden en een waardig leven kunnen leiden. Door uw eigen papierwerk van tevoren op te stellen, heeft u meer controle en krijgt u een actieplan als u denkt dat u niet in aanmerking komt. Zodra u alles op zijn plaats heeft, brengt u de formulieren voor het wijzigen van de lening naar uw bank en is uw kans om goedgekeurd te worden veel groter.

Dit is een unieke kans – zorg ervoor dat u al het mogelijke doet om uw financiële toekomst te redden.

Er is ook een extra stimulans voor de wijziging van de hypothecaire lening van Obama – leners zullen worden betaald voor elke maand dat ze een goede reputatie hebben op hun lening. Een totaal van maximaal $ 5000 kan rechtstreeks op het hoofdsaldo worden bijgeschreven. Het doel hier is om huiseigenaren aan te moedigen zich te blijven inzetten voor het opnieuw opbouwen van hun financiële toekomst. Door naar dit plan te verwijzen in uw ontberingsbrief, heeft u een grotere kans om uw leningwijziging te krijgen.

Het Amerikaanse ministerie van Financiën hoopt dat geïnteresseerde huiseigenaren de waarde van dit programma voor het wijzigen van hypotheken zullen inzien en beginnen met het verzamelen van alle benodigde documenten om het proces te starten. Leners kunnen het Obama-wijzigingsplan voor hypotheken gratis aanvragen. Begrijp hoe het proces werkt, laat u pre-gekwalificeerd en neem vervolgens contact op met uw geldschieter om de aanvraag voor wijziging van de lening in te dienen.

Een manier om u te helpen de benodigde goedkeuring te krijgen en het proces van pre-kwalificatie te starten, is door de Complete Loan Modification Guide te downloaden. Dit is een voordelige alles-in-één gids die u kan helpen bij het invullen van uw aanvraag en die u gemakkelijk te begrijpen instructies geeft voor het berekenen van uw schuldquote. Dit kan u kostbare tijd besparen en u sneller naar uw geldverstrekker brengen.

Hoe toe te passen – Begin met een ontberingsbrief