Gids voor nieuwe zakelijke leningen voor eigenaren en ondernemers van kleine bedrijven

Het is niet de gemakkelijkste zaak van de wereld voor een nieuw bedrijf om het geld te krijgen dat het nodig heeft om op gang te komen. Nieuwe zakelijke leningen kunnen moeilijk te krijgen zijn, tenzij u een uitstekende kredietwaardigheid en een goed plan hebt. Als u goedkeuring kunt krijgen, krijgt u de opbrengst die u nodig heeft voor zaken als werkkapitaal, apparatuur, benodigdheden, machines, inventaris, advertenties of misschien zelfs de bouw van onroerend goed of de verhuur van commerciële gebouwen.

Een ding dat veel geldschieters van u verwachten, is uw persoonlijke vermogen bepalen. Hoeveel ervan kun je op tafel zetten? Kredietinstellingen hebben de neiging om te eisen dat u 20% – 40% van het totale geleende bedrag dat u aanvraagt, kunt meebrengen.

In de 21e eeuw zijn er veel meer mogelijkheden voor start-ups dan de traditionele lening bij een bank. Voordat u echter enige vorm van financiering aanvraagt, moet u bewijzen dat uw bedrijf kwalificeert als een klein bedrijf. Kleine bedrijven worden meestal gemeten aan de hand van factoren zoals het aantal werknemers, het aantal jaren (minder dan 2) in bedrijf, het aantal werknemers, gegenereerde inkomsten, soorten activa en hun waarde, inkomsten, enzovoort. De meeste traditionele kredietinstellingen vereisen dat u een onderpand stelt en een garantie dat u zult terugbetalen.

Uw kredietscore en nieuwe zakelijke leningen

Als uw persoonlijke kredietscore erg hoog is, kunt u overwegen een creditcard aan te schaffen voor uw bedrijf. De kredietlijn is misschien niet voldoende om alles te dekken wat u nodig hebt, maar het is een goed begin. Er is geen regel die zegt dat je al je financiering uit één bron moet halen. Er zijn verschillende microleningen waarvoor u in aanmerking kunt komen, zoals die aangeboden door de SBA en andere non-profitorganisaties. Dit soort nieuwe zakelijke leningen kunnen worden gebruikt voor de aankoop van inventaris / benodigdheden, meubels, werkkapitaal, enz.

Wat betreft alternatieve financieringsopties voor startende ondernemingen, zoals subsidies en crowdfunding, wilt u meer nadruk leggen op ons bedrijfsmodel dan op uw kredietscore. Dit soort financiering is de moeite waard om te onderzoeken als u een slechte kredietwaardigheid heeft. Maar om indruk te maken op crowdfunders, subsidieorganisaties, angel-investeerders, enz…, moet je echt een geweldige boodschap en marketingcampagne bedenken.

Zodra u al uw documentatie, bestanden, financiële gegevens, financieel plan, enz. bij elkaar hebt, kunt u beginnen met het controleren op nieuwe zakelijke leningen bij US Business Funding. Deze organisatie heeft 95% goedkeuringspercentages en biedt flexibele voorwaarden en betalingsopties.