Gids voor het lenen van slecht krediet

Kwalificeren voor leningen kan een moeilijke taak zijn als u een nalatige kredietgeschiedenis heeft. Veel kredietnemers hebben om de een of andere reden een slechte kredietwaardigheid – fouten uit het verleden, baanverlies en ziekte, om er maar een paar te noemen. Gelukkig voor degenen met minder dan vlekkeloos krediet, zijn er leningen die speciaal zijn ontworpen, zodat u toegang hebt tot het geld dat u nodig heeft.

Persoonlijke leningen met slecht krediet

Persoonlijke leningen met een slecht krediet zijn ontworpen om mensen met een slechte kredietgeschiedenis een kans te geven om hun krediet weer op te bouwen. Omdat dit een persoonlijke lening is, hoeft u het doel van de lening niet aan de geldschieter bekend te maken en kan het geleende geld worden gebruikt voor alle behoeften die u heeft. Veel kredietnemers sluiten deze lening af om de aankoop van een groot apparaat of meubilair, onderwijs, vakantie of zelfs om hun huidige schulden te consolideren.

Persoonlijke leningen met een slecht krediet zijn meestal beschikbaar van $ 2.000 tot $ 10.000 en kunnen beveiligd of onbeveiligd zijn, afhankelijk van uw voorkeur. De rente die u over dit type lening betaalt, wordt bepaald door het bedrag dat u leent en het type lening dat u afsluit (al dan niet onderpand), en of u al dan niet bij een medeondertekenaar solliciteert.

Autoleningen met slecht krediet

Het afsluiten van een autolening met een slecht krediet is vrij eenvoudig omdat de geldschieter rente in de auto houdt totdat deze is afbetaald, waardoor het een minder risicovolle lening is dan sommige andere leningproducten. Leners kunnen dit type lening afsluiten voor nieuwe of gebruikte auto’s, waaronder auto’s, vrachtwagens, bestelwagens of SUV’s.

Veel kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid zullen onmiddellijk in aanmerking komen om een ​​auto te kopen onder deze leningsvoorwaarden; voor duurdere auto-aankopen is het echter raadzaam dat de lener een soort aanbetaling doet voor de aankoop van het voertuig. Een aanbetaling verlaagt niet alleen uw rente, maar ook uw maandlasten. (U kunt de rente die u betaalt ook verlagen door een aanvraag in te dienen bij een kredietwaardige medeondertekenaar). Veel online kredietverstrekkers voor autoleningen schrijven een pre-approval check voor u om uw voertuig te kopen.

Slechte kredietconsolidatieleningen

Als u een slechte kredietnemer bent met veel uitstaande schulden, komt u mogelijk in aanmerking voor een consolidatielening. Met dit type lening kunt u meerdere schulden aangaan bij banken en creditcarduitgevers en deze samenvoegen tot één grote schuld, meestal met een lagere maandelijkse betaling en minder rente. Door uw schulden te consolideren, kunt u ze sneller afbetalen, waardoor uw kredietscore verbetert.

Gegarandeerde leningen en voorschotten op slecht krediet

Het gemakkelijkste type lening met een slecht krediet om te verkrijgen is de lening met een slecht krediet, ook bekend als een voorschot in contanten of een persoonlijke lening. Deze lening vereist geen kredietcontrole, dus het zorgt ervoor dat leners van alle kredietachtergronden in slechts enkele minuten kunnen worden goedgekeurd. Hoewel het een lening op korte termijn is, is het de beste optie voor veel leners die geen traditionele financiering kunnen krijgen. Er zijn bedragen beschikbaar tot $ 1.500.