Gemakkelijkste zakelijke lening om te krijgen: welke factoren zijn belangrijk bij het zoeken naar een financieringsoplossing?

Elk type bedrijf heeft om verschillende redenen een soort lening of kredietlijn nodig: startkapitaal, apparatuur, inventaris, kantoorverhuur, enz. Aangezien elk bedrijf en elke eigenaar anders is en unieke omstandigheden heeft, is de gemakkelijkste zakelijke lening om voor een andere eigenaar te krijgen, is misschien niet de gemakkelijkste voor u.

Voor start-ups of bedrijven die geen kredietgeschiedenis of een slechte kredietgeschiedenis hebben, zal het waarschijnlijk moeilijk zijn om traditionele bankleningen te verkrijgen. Met een lage kredietscore zal uw rentepercentage ook hoog zijn, zelfs als u bent goedgekeurd voor een lening.

Kredietverstrekkers kijken meestal naar meer dan alleen uw kredietgeschiedenis. Andere factoren zijn uw tijd in het bedrijfsleven, de industrie, uw persoonlijke kredietscore, of u recente faillissementen of wanbetalingen heeft gehad, balans, zakelijke licenties en vergunningen, belastingaangiften, doel van de lening, bewijs van onderpand en verschillende andere redenen.

Als u denkt dat uw financiële situatie waarschijnlijk zal verbeteren, moet u de documentatie overleggen om dit te bewijzen. Zorg ervoor dat u uw documenten en financiële dossiers sowieso altijd bij de hand heeft, zodat u het aanvraagproces zo soepel mogelijk kunt doorlopen.

Zijn SBA-leningen de gemakkelijkste zakelijke lening om te krijgen?

Veel mensen beschouwen SBA-leningen en langlopende leningen niet als de gemakkelijkste zakelijke lening om te krijgen, omdat het aanvraagproces erg lang en complex is. Overweeg alleen SBA-leningen en traditionele zakelijke leningen op lange termijn als uw kredietscore hoog is en u al uw financiële overzichten hebt voorbereid en klaar voor gebruik. Het aanvraagproces kan echter nog enige tijd in beslag nemen, dus u zult moeten wachten op goedkeuring.

Als u zo snel mogelijk contant geld nodig heeft, zijn er opties zoals contante voorschotten van verkopers. Met dit soort aanbod krijgt u toegang tot kapitaal. U ontvangt een forfaitair bedrag in contanten, maar er wordt van u verwacht dat u een deel van de toekomstige verkopen opgeeft. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugbetalen van de lening en de kosten. Hoewel er geen vaste vergoeding is, lijkt $ 15 voor elke geleende $ 100 een vrij typisch bedrag te zijn voor veel handelaren in contanten.

Factuurfinanciering en apparatuurfinanciering zijn vergelijkbaar met hun vereisten. Met de eerste moet u details van uw onbetaalde facturen weergeven, evenals bankafschriften en andere financiële informatie. Bij het laatste moet u uitleggen welk type activa uw bedrijf moet kopen, en een offerte voor apparatuur, belastingaangiften voor bedrijven, bankafschriften, enz.

Dankzij internet zijn er veel andere mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. Online geldschieters duiken de hele tijd op, hoewel het het beste is om vast te houden aan een kredietverstrekker die al minstens tien jaar bestaat. Begin uw zoektocht met US Business Funding, een geaccrediteerd bedrijf met de BBB. Zij zullen u helpen de gemakkelijkste zakelijke lening te vinden voor uw behoeften.