Geldschieters helpen bij het opknappen van huizen

Het is misschien moeilijk te geloven, maar het is waar: geldschieters helpen bij het opknappen van huizen. Velen zullen beweren dat deze geldschieters slechts azen op vastgoedinvesteerders die wanhopig op zoek zijn naar financiering. Deze mensen weten niet dat deze geldschieters achter veel rehabilitatieprojecten zitten die nieuwe huizen voor mensen en meer winst voor investeerders opleveren.

Geldschieters helpen bij het opknappen van huizen door investeerders toe te staan ​​een huis te kopen en te repareren en om te draaien zonder persoonlijk geld. Hier is hoe dit geweldige systeem werkt:

U bent bijvoorbeeld rehabber en u heeft een huis gevonden dat wordt verkocht voor $ 50.000. Het opknapperhuis heeft ongeveer $ 10.000 aan reparaties nodig om het in een goede staat te brengen. U hebt nog eens $ 10.000 nodig voor sluitingskosten en andere uitgaven, inclusief mogelijke leningrente. Dat betekent dat je $ 70.000 nodig hebt om een ​​huis te kopen, te repareren en vervolgens te verkopen. Dat zijn je totale kosten.

Laten we zeggen dat de waarde van het onroerend goed in goede staat $ 100.000 is. Deze waarde, ook bekend als de waarde na reparatie (ARV), is waar geldschieters het bedrag dat ze u zullen lenen baseren. Hoewel de tarieven per land verschillen, zijn de meest gebruikelijke percentages tussen 60% en 70%. Als de geldschieter ermee instemt om u 70% van de ARV te lenen, betekent dit dat u een lening van $ 70.000 krijgt. Dat betekent ook dat u een huis kunt kopen, repareren en vervolgens verkopen met alleen hardgeldfinanciering.

Eenvoudige logica zal ons ook vertellen dat u $ 30.000 zult verdienen met een rehabilitatieproject zonder een enkele dollar van uw persoonlijke bankrekening te hoeven uitgeven. Als u deze geldschieters $ 5.000 of $ 6.000 als rente moet betalen, maar $ 30.000 verdient, zult u dan nog steeds het gevoel hebben dat er van u geprofiteerd is?

In tegenstelling tot geldschieters voor hard geld, zullen traditionele geldschieters u in dit geval geen $ 70.000 geven. Het hoogste bedrag dat u krijgt, is ongeveer $ 50.000 of het bedrag dat nodig is om een ​​huis in de huidige staat te kopen. Als u op traditionele geldschieters tikt, moet u nog eens $ 20.000 uit andere bronnen halen om door te gaan met een project. Als je revalideert, heb je gewoon geen tijd voor dat gedoe. Het zal ook moeilijker zijn om leningen van andere banken te krijgen als ze wisten dat je een uitstaande lening hebt bij een andere kredietverstrekker.