Geld om een ​​thuisbedrijf te starten

Financiering voor kleine bedrijven vinden

Hoe u financiering voor kleine bedrijven kunt vinden om uw bedrijf aan huis te starten, is een onderwerp dat ieders interesse wekt, omdat we allemaal een beetje hulp nodig hebben om te beginnen. Vaak wordt een bedrijf aan huis gestart door het gebruik van meerdere bronnen. Als een lening niet geschikt voor u is, zijn er andere opties beschikbaar.

Doorgaans zal de gemiddelde ondernemer verschillende middelen gebruiken om zijn thuisbedrijf te starten. Je zou kunnen zeggen dat ze een fragmentarische benadering of “Bootstrapping” gebruiken, bestaande uit de volgende bronnen:

· Besparingen (waarschijnlijk de #1 bron)

· Kredietkaarten

· Familie

· Vrienden

Laten we het hebben over de top vier:

Besparingen: Dit zou uw eerste optie moeten zijn voor uw bedrijf aan huis, maar velen van ons hebben geen spaargeld om op te vertrouwen, of wel?

Wat als u uw belastingaangifte of economische stimuleringsgeld gebruikt om uw bedrijf aan huis te starten? Dit kan u voorzien van het startkapitaal dat u er eventueel maandelijks aan zou kunnen toevoegen om een ​​deel van uw terugkerende kosten te betalen.

Kredietkaarten: De meeste startende ondernemers gebruiken creditcards om hun bedrijf aan huis te starten. Dit kan een waardevol hulpmiddel blijken te zijn, vooral in de vroege stadia van uw bedrijf aan huis. Waarschuwing! Gebruik uw krediet verstandig en met de nodige voorzichtigheid vanwege de hoge rentetarieven en onthoud dat u vroeg of laat zult moeten betalen.

Familie en vrienden: Ze kunnen uw beste bron zijn om geld te lenen voor uw bedrijf aan huis. Waarom? Omdat ze je kennen, in je geloven en je vertrouwen. Als zij u geld zouden kunnen lenen en dat niet doen, dan zou een bank waarschijnlijk ook geen risico met u willen nemen.

Tip: Om ervoor te zorgen dat uw gezin zich meer op hun gemak voelt met het lenen van geld voor uw bedrijf aan huis. Probeer een dienst te gebruiken die de lening en documentatie beheert. Dit zou het een echte lening maken voor hun extra veiligheid en gemoedsrust. Misschien wilt u dit gebruiken als onderhandelingsinstrument om familie en vrienden te overtuigen als ze aarzelen om u geld te lenen om uw bedrijf aan huis te financieren.

Dit zijn waarschijnlijk de meest populaire bronnen en degene die u het meest bekend voorkomen. Er zijn echter andere bronnen beschikbaar voor uw bedrijf aan huis.

Programma’s voor overheidsleningen

Patriot Express: Dit nieuwe leningprogramma is bedoeld voor veteranen, gehandicapte veteranen, nationale garde en reservisten, huidige echtgenoot en echtgenoten die weduwe zijn. Deze leningen kunnen voor bijna elk zakelijk doel worden gebruikt (inclusief start-up).

Patriot Express-leningen zijn beschikbaar tot $ 500.000 en de SBA garandeert 75 tot 85%, afhankelijk van de grootte van de lening. De rentetarieven lopen 2,25% tot 4,75% boven prime.

Microlening 7(m): De lening zelf kan oplopen tot $ 35.000, maar is niet in alle staten beschikbaar.

Heb je een IRA?

Zo ja, wist u dat u het misschien kunt gebruiken voor uw bedrijf aan huis, om een ​​franchise te kopen of voor die investering in onroerend goed? Mensen doen precies dat elke dag, waarom jij niet! Er zijn verschillende creatieve financieringsbronnen beschikbaar voor de ondernemer, alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

Kortom, we hebben allemaal een beetje hulp nodig om te beginnen met ondernemen. Wees volhardend en weiger om je dromen op te geven. Uw financiering kan uit vele bronnen komen, een beetje van spaargeld, een beetje van creditcards, een deel van familie en mogelijk een deel van een microlening. Geld uit veel verschillende bronnen is misschien precies wat je nodig hebt om je dromen te vervullen.