Geld nodig? Hier zijn enkele oplossingen voor mensen met een slecht krediet

Degenen die op zoek zijn naar een persoonlijke lening voor een slecht krediet, hebben een paar opties om te verkennen. Drie van de meest populaire zijn creditcards, hypotheken en persoonlijke leningen voor slecht krediet. De verkregen gelden kunnen om vele redenen worden gebruikt, onder meer voor het kopen van sieraden of het upgraden van een bedrijf. Het type dat het beste is, hangt af van de intenties voor gebruik en persoonlijke financiële toestand.

Hier is een beetje over elk type om iedereen te helpen een weloverwogen beslissing te nemen wanneer ze besluiten een persoonlijke lening aan te gaan voor een slecht krediet.

Persoonlijke leningen

Bij de meeste banken kunt u een persoonlijke lening krijgen. Zoals eerder vermeld, kunnen ze voor bijna alles worden gebruikt en zijn ze gebaseerd op het vermogen om zowel inkomsten als activa te overleggen. Die activa moeten het bedrag waard zijn dat de persoon leent. Het is een snel aanvraagproces wanneer deze zaken aanwezig en verantwoord zijn en de aanvrager binnen een paar dagen weet of ze zijn goedgekeurd.

Het belangrijkste nadeel is dat de rentetarieven doorgaans hoog zijn rond een gemiddelde van 12%. De termijn voor terugbetaling varieert, maar is meestal niet meer dan twee jaar. Daarom wordt het afgeraden om zeer grote bedragen op deze manier te financieren, omdat velen moeite hebben om ze in twee jaar terug te betalen.

Kredietkaarten

Creditcards zijn een andere optie wanneer consumenten op zoek zijn naar een soort persoonlijke lening voor een slecht krediet. Ze zijn hetzelfde als het veiligstellen van een lening, omdat ze ook later worden terugbetaald. De kaarten zijn gemakkelijk te gebruiken omdat ze op bijna alles worden geaccepteerd.

Ze zijn eenvoudig aan te vragen en kunnen oplopen tot $ 10.000. De aanvraag wordt snel beoordeeld, meestal niet meer dan twee weken. Er zijn er ook die telefonisch worden beoordeeld en in slechts enkele minuten worden goedgekeurd. Het hangt allemaal af van de kaartmaatschappij. De voorwaarden variëren enorm, dus het is belangrijk voor wie solliciteert om echt alle kleine lettertjes te bekijken.

Binnen deze print zullen er veel dingen zijn om op te letten. Bovenaan de lijst staan ​​rentetarieven, jaarlijkse vergoedingen, vergoedingen voor overschrijdingen en meer. Het is bewezen dat schulden zich sneller opstapelen met creditcards dan andere soorten leningen, omdat ze zo beschikbaar en gemakkelijk te vegen zijn bij elke winkelier. Voor iemand die op zoek is naar een persoonlijke lening voor slecht krediet, kan dit een onverstandige beslissing zijn en uiteindelijk het krediet schaden en het niet repareren.

Eigen vermogen lijn

De kredietlijn voor home equity is een slimme beslissing. Het geeft huiseigenaren de mogelijkheid om te lenen tegen de waarde van hun huis. Het is gemakkelijk om erachter te komen hoeveel iemand kan krijgen. Het enige wat ze hoeven te doen is de marktwaarde van het huis te nemen tegen wat er nog op verschuldigd is. Velen kiezen ervoor dit niet te doen als ze van plan zijn in de nabije toekomst te verkopen. Als ze echter van plan zijn daar voor de lange termijn te blijven, is het een geweldige optie.

Net als andere persoonlijke leningen voor een slechte kredietwaardigheid kan het geld worden gebruikt voor wat ze maar willen. Vaak worden ze gebruikt voor verbeteringen aan het huis, het consolideren van schulden en nog veel meer. De rentetarieven zijn laag tot gemiddeld en kunnen onder bepaalde omstandigheden in de loop van maximaal 20 jaar worden terugbetaald. Er zijn niet veel nadelen aan een lening met eigen vermogen; in sommige gevallen is de rente een belastingaftrek. Dat is moeilijk te verslaan!

Het belangrijkste nadeel van dit type persoonlijke lening voor slecht krediet is dat de persoon die het aangaat soms in een slechtere situatie kan komen met betrekking tot zijn hypotheek. Als er twee bronnen van inkomsten zijn en ze zijn ruim boven de rekeningen die elke maand worden betaald, kan de persoon de lening waarschijnlijk gemakkelijk terugbetalen. Anders heeft het misschien geen nut. Vooral de consument raakt zijn baan kwijt of kan plotseling niet meer werken. Bovendien fluctueren de tarieven soms.