Geld lenen – Hoe te winkelen voor een home equity-lening

U kunt een lening met eigen vermogen voor veel verschillende dingen gebruiken. Veel mensen zullen er een gebruiken wanneer ze verbeteringen aan hun huis willen aanbrengen. Dit type lening werkt goed omdat het gepaard gaat met een lagere rente dan een typische lening voor woningverbetering.

Praat met uw bank en vraag de overwaarde van uw huis om te zien wat het u zal kosten om dit type lening te krijgen. U kunt dan de tarieven vergelijken met die op de vrije markt. Hoe beter het tarief dat u krijgt, hoe minder geld u zult uitgeven om het terug te betalen.

U moet uw huis laten taxeren om te zien of er voldoende eigen vermogen is om tegen te lenen. het eigen vermogen is het bedrag dat uw woning heeft getaxeerd boven het nog verschuldigde bedrag. hoe langer u uw huis bezit, hoe groter de kans dat de waarde is gestegen en u ertegen kunt lenen.

Het kan spannend zijn om verbeteringen aan het huis aan te brengen, maar ze brengen wel kosten met zich mee. U moet bepalen wat de beste manier is om voor deze verbeteringen te betalen en in de meeste gevallen is dit met een lening met eigen vermogen. Ze zijn gemakkelijk te verkrijgen omdat uw huis als onderpand fungeert.

Onthoud dat het vergelijken van rentetarieven essentieel is om geld te besparen bij het terugbetalen van een lening met eigen vermogen. Uw geldschieter is de eerste plaats waar u wilt beginnen, zodat u, wanneer u op de open markt kijkt, iets heeft om het mee te vergelijken.