Geheimen van de herfinanciering en wijziging van de woninghypotheek onthuld

Niemand vindt het leuk om opgelicht te worden bij het doen van een grote, dure aankoop, en het herfinancieren van een huis zou niet anders moeten zijn. Typische huiseigenaren begrijpen niet hoe hypotheken werken en betalen uiteindelijk duizenden meer dan nodig was. Hier zijn enkele insider “geheimen” die worden gebruikt in de hypotheeksector, die u zullen helpen bij het herfinancieren van uw woningkrediet.

Een Yield Spread Premium is een van de meest winstgevende, hebzuchtige rip-offs die een hypotheekverstrekker of bank u kan proberen uit te lokken. Weet u wat een yield spread premie is? Maak je geen zorgen, de meeste huiseigenaren hebben geen idee dat het bestaat. Wat is dan een Yield Spread Premium en waarom moet ik er op letten? Simpel gezegd, het is een commissie die zou worden betaald aan de persoon die uw woninglening regelt.

Ongeacht of die persoon toevallig het hypotheekverstrekkersbedrijf is, een bekende makelaar of een bekende geldschieter met een gigantische internetaanwezigheid. Door de bank verstrekte woningleningen niet inbegrepen, alle leningen werken hetzelfde. Doorgaans brengt een hypotheekverstrekker of -makelaar u een “startvergoeding” in rekening, wat hun korting is voor het regelen van uw woninglening. Deze vergoedingen en kosten kunnen tot 5% van de kosten van uw woningkrediet bedragen als u een hebzuchtige hypotheekverstrekker gebruikt. Een vergoeding van 1% is ook veel praktischer en redelijker voor een vergoeding voor het initiĆ«ren van een lening. Veel mensen betalen veel meer voor deze vergoeding dan ze zouden moeten.

Blootstelling: Opbrengst Spread Premies:

Dus hoe werkt een yield spread premie precies? Neem dit voorbeeld van hoe een rendementsspreidingspremie uw hypotheekbetalingen gemakkelijk met duizenden dollars per jaar van de woninglening kan verhogen. Stel dat u uw woonlening herfinanciert voor $ 325.000. Uw hypotheekbemiddelaar heeft u een rentepercentage van een vaste 6,75% genoemd en zal u een kosten voor het aangaan van een lening van 2,5% in rekening brengen. Dit komt overeen met een cheque van $ 8.125 aan de hypotheekmakelaar en een maandelijkse huisbetaling van $ 2.110, na herfinanciering van uw huishypotheek.

Wat de Hypotheekbemiddelaars niet willen dat u weet:

er is een bonus voor de hypotheekbemiddelaar die u pijn zou kunnen doen. Hypotheekmakelaars ontvangen doorgaans een bonus van 1,0% van het totale bedrag van uw woninglening voor elke 0,25% rente die u te veel betaalt. U hebt misschien daadwerkelijk gekwalificeerd voor bijvoorbeeld een hypotheekrente van 6% en de hypotheekverstrekker heeft dit gemarkeerd om hun winst te vergroten. Als u dit voorbeeld gebruikt, zou een hypotheekmakelaar een bonus van 3% extra krijgen, wat neerkomt op $ 9.750 naast de $ 8.125 die u betaalt voor de kosten voor het aangaan van leningen. De hypotheekmakelaar zal maar liefst $ 17.875 verdienen voor slechts een paar uur werk.

Als de hypotheekverstrekker u het tarief zou hebben gegeven waarvoor u in aanmerking kwam, zou u slechts $ 1.940 per maand betalen. Dat betekent dat u elk jaar $ 2.040 extra geld zou betalen vanwege een hebzuchtige geldschieter. Deze extra onnodige vergoedingen en kosten die gepaard gaan met het herfinancieren van een woninghypotheek kunnen gemakkelijk worden vermeden door wat basisonderzoek te doen