Gegarandeerde persoonlijke lening met slecht krediet – uw twee beste opties

Slecht krediet kan verwoestend zijn, vooral als u een lening met een slecht krediet nodig heeft. In de haperende economie van vandaag hebben veel mensen een slechte kredietwaardigheid als gevolg van baanverlies en ontslag, en een verminderd aantal uren dat ze mogen werken door werkgevers die proberen om kosten te besparen. Of misschien bent u ziek of gewond geraakt en zit u door frequent verzuim zonder werk.

Wat uw slechte kredietsituatie ook heeft veroorzaakt, u zult ongetwijfeld, net als de rest van ons, van tijd tot tijd een lening nodig hebben. Er zijn twee beste opties voor mensen met een beschadigd krediet – de beveiligde persoonlijke lening of de gegarandeerde persoonlijke lening met een slecht krediet.

Beveiligde persoonlijke lening

Beveiligde persoonlijke leningen zijn kortetermijnleningen waarmee u tot $ 10.000 kunt lenen en de geldschieter kunt terugbetalen met maandelijkse betalingen. De meeste beveiligde persoonlijke leningen zijn geschreven voor looptijden van 12 maanden tot vijf jaar, afhankelijk van het bedrag dat u leent en andere omstandigheden. Om een ​​ontvanger van een beveiligde persoonlijke lening te zijn, moet u onderpand aan uw geldschieter verpanden.

Onderpand kan de vorm hebben van uw huis, een laat model auto of ander onroerend goed waarvan de waarde hoger is dan het bedrag dat u wilt lenen. Bij beveiligde persoonlijke leningen wordt rente berekend over het hoofdbedrag dat u leent, waardoor u alleen het bedrag leent dat u echt nodig heeft om te voorkomen dat u extra rentekosten betaalt.

Gegarandeerde slechte kredietlening

Een andere optie die erg populair is onder mensen met haperende kredietscores, is de gegarandeerde slechte kredietlening. Een gegarandeerd slechte kredietlening is de gemakkelijkste van alle leningen op de markt om te krijgen. Bijna iedereen kan in aanmerking komen voor een slechte kredietlening, ongeacht de eerdere kredietgeschiedenis, waarbij 99,99% van alle aanvragers onder de meeste omstandigheden wordt goedgekeurd. Het kan ook bekend staan ​​als een persoonlijke lening, een lening in contanten of gewoon een voorschot in contanten.

Om het te ontvangen, schrijft u een gepostdateerde cheque uit met het bedrag dat u wilt lenen. De geldschieter houdt de cheque vast totdat een bepaalde periode is verstreken, meestal samenvallend met uw volgende geplande datum om te betalen. Wanneer die datum aanbreekt, keert u gewoon terug naar de betaaldaggeldschieter om uw cheque op te halen en het geld te betalen dat u verschuldigd bent, of u doet niets en de geldschieter stort de cheque op uw rekening voor betaling.

Er is geen kredietcontrole vereist om een ​​persoonlijke lening te ontvangen, en de enige vereisten om het geld te krijgen dat je nodig hebt, is dat je een actieve betaalrekening en een baan hebt.

Betaaldagleningen worden meestal geschreven voor niet meer dan $ 1.000, maar de geldschieter bepaalt het bedrag dat u kunt lenen op basis van uw thuisloon, of het gecombineerde thuisloon van u en uw echtgenoot (als u een gezamenlijke betaalrekening). Betaaldagleningen zijn een beetje hoger dan andere leningen in termen van rente die u betaalt, maar kunnen echt kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid helpen die zich in ernstige financiële moeilijkheden bevinden.