Financieringsmogelijkheden voor kleine bedrijven uitbreiden voor uw bedrijf

Financiering van kleine bedrijven is voor sommige bedrijven vaak de enige manier om aan het kapitaal te komen dat ze nodig hebben om hun deuren te openen, activiteiten uit te breiden of nieuwe diensten en producten te ontwikkelen. De Grote Recessie zorgde echter voor een aantal belangrijke hindernissen voor aanvragers van persoonlijke en zakelijke leningen die bogen op minder dan perfecte kredietscores.

Recente onderzoeken wijzen er echter op dat banken hun deuren beginnen te openen voor steeds grotere aantallen ondernemers. Hoewel de kredietvereisten boven het niveau van vóór de recessie blijven, is de kredietverlening voor veel ondernemers inderdaad gestegen. Waar veel bedrijven gewoon “watertrappelen”, zijn ze nu een tijdperk van voorzichtige en optimistische groei ingegaan.

Nog een positief teken in financiering van kleine bedrijven is de verbeterde cashflow bij de grote banken van het land, wat heeft geleid tot meer kredietverlening en een algehele verlaging van de gemiddelde commerciële leningtarieven. Nu de recessie naar de achtergrond van de economie verdwijnt, merken kleine bedrijven die op een verbeterde economie hebben gewacht, dat banken bereid zijn om te gaan met bedrijven die een paar jaar geleden mogelijk begrotingstekorten hadden. Kleine bedrijven en jonge bedrijven die na de recessie conservatief zijn geweest in het aannemen en uitbreiden van hun inspanningen, komen eindelijk in aanmerking voor leningen.

Volgens gegevens verzameld door de federale overheid, is een van de belangrijkste bronnen van financiering van kleine bedrijven vandaag zijn leningen verstrekt via de Small Business Administration (SBA). Een van de redenen waarom het kijken naar banken die leningen verstrekken die worden gegarandeerd door de SBA een slimme manier is om een ​​zakelijke lening te verkrijgen, is omdat de lijst van banken van de overheid kredietverstrekkers vertegenwoordigt die al geïnteresseerd zijn in het verstrekken van leningen aan kleine entiteiten. Als u naar deze banken kijkt, vermindert de tijd die een bedrijfseigenaar nodig heeft om commerciële kredietmogelijkheden te vinden. Het is ook een goed idee om een ​​bank te zoeken met leningfunctionarissen die eerdere ervaring hebben met SBA-leningen.

Het verkrijgen van zakelijke en commerciële leningen vereist echter nog steeds een solide aanvraag. Bij de financiering van kleine bedrijven is een van de krachtigste kenmerken van een leningaanvraag het bedrijfsplan. Banken zullen veel minder snel een cheque overhandigen als het businessplan niet uitgewerkt, nauwkeurig en professioneel is geschreven. Een bedrijfsplan met typefouten of een gebrek aan informatie over cashflow, budget en fiscale projecties zal geen indruk maken op een leningfunctionaris. Sommige experts in kleine bedrijven pleiten voor het inhuren van een schrijver van een businessplan om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke document zo professioneel mogelijk is wanneer het naar de bank wordt gestuurd.

De regering heeft een interessante stap gezet in het stimuleren van de groei van kleine bedrijven door de vergoedingen voor SBA-leningen te verlagen. Leners genieten al van SBA-leningtarieven die meestal onder de traditionele leningstarieven liggen, maar lage kosten voor bepaalde SBA-leningen kunnen deze financieringsmethoden voor kleine bedrijven nog kosteneffectiever maken dan in het verleden. Leningen van minder dan $ 150.000 hebben bijvoorbeeld geen kosten meer en kortlopende leningen die worden gegarandeerd door de SBA hebben ook lagere tarieven dan veel standaard bankleningen. Dit betekent dat gloednieuwe start-ups of bedrijven die niets meer zijn dan een idee in een garage mogelijk zijn voor nieuwe leners.

Aanvragers van leningen voor kleine bedrijven moeten onthouden dat de rentetarieven op SBA-leningen niet door de overheid worden vastgesteld, maar deel uitmaken van een onderhandeling tussen de bank en de aanvrager. Er zijn echter maximumtarieven vastgesteld, zodat de rente op zakelijke en commerciële leningen nooit een bepaald bedrag zal overschrijden. Aangezien de bank enige speelruimte heeft bij het vaststellen van een rentetarief, is het de moeite waard voor een kleine ondernemer om aan tafel te komen met een zo hoog mogelijke kredietwaardigheid. Financiering van kleine bedrijven vandaag is geen kinderspel, maar een lening krijgen als een gloednieuw bedrijf is mogelijk in de huidige kredietverleningsomgeving.