Financiering van autodealers en tips om dit te voorkomen

Wanneer mensen besluiten een auto te kopen, moeten ze verstandige beslissingen nemen als het gaat om de selectie van dealers, ongeacht of ze een nieuwe of gebruikte auto kopen. De meeste autodealers zouden eerlijk zijn, maar de kopers kunnen het onder geen enkele voorwaarde als vanzelfsprekend beschouwen. De leners moeten zich bewust zijn van de verschillende vormen van oplichting om hun belangen veilig te stellen. Ik heb enkele van de waardevolle tips gepresenteerd over hoe u oplichting door autodealers kunt voorkomen.

Financieringszwendel is de meest populaire op de markt. De kredietnemers zouden een lening hebben aangevraagd en de kredietverstrekkers zouden akkoord zijn gegaan met de door hen gespecificeerde rentetarieven. Wanneer ze de auto in bezit nemen, kunnen ze telefoontjes krijgen van de kredietverstrekkers die informeren dat de lening niet is goedgekeurd en de kredietnemers dwingen een hogere rente te betalen. De aanvankelijke rentevoet zou duidelijk zijn uitgelegd in de overeenkomst, die zou worden aangeduid als “onder voorbehoud van goedkeuring van de lening”. De geldschieters hebben alle rechten om uw leningaanvraag te diskwalificeren en kunnen u $ 1000 extra in rekening brengen als financieringskosten en u $ 50 extra per maand laten betalen. De leners kunnen voorkomen dat ze een deal sluiten als ze zeker zijn van een slecht krediet. Dit kan later in de komende dagen een extra last zijn.

Bepaalde dealers zullen $ 300 tot $ 900 extra in rekening brengen voor het VIN #-etsen van het venster en zeggen dat de bankfunctionarissen deze betaling eisen. Dealers zouden kunnen zeggen dat het helemaal gratis is en dan hetzelfde bedrag bij de vergoeding optellen om het te verdoezelen. Als iemand zegt dat het gratis is, wordt het ten zeerste aanbevolen om het schriftelijk bij de dealer te krijgen. Als ze daar niet klaar voor zijn, moeten de leners klaar zijn om de auto zelf te etsen.

Pas op voor de kredietscore-zwendel waardoor u enorm veel geld kunt verliezen. Bijna alle geldschieters zouden uw credit score onderschatten om hogere rentetarieven te trekken. Het wordt altijd aanbevolen dat de kredietnemers een kopie van hun kredietrapport van equifax nemen. Het is moeilijk voor de kredietverstrekkers om te misleiden wanneer de kredietnemers het bewijs van kredietrapport kunnen hebben.

Er zijn enkele kredietverstrekkers die erop aandringen dat u een bedrag van $ 2000 betaalt voor een gedwongen garantiezwendel door te informeren dat de bankfunctionarissen dit eisten. Hoe is het mogelijk dat de bankautoriteiten u vertrouwen voor een lening van $ 22000 en niet voor een lening van $ 20000? De leners kunnen dergelijke deals gewoon negeren of moeten dat schriftelijk van de dealer krijgen.

De zwendel voor het voorbereiden van een dealerschap is nog een andere beroemde zwendel waarvan elke klant het slachtoffer zou zijn geweest. De kredietverstrekkers zouden een extra kost van $ 500 eisen om de arbeidskosten te dekken die het plastic van de stoelen hadden verwijderd, de vloeistoffen hadden gecontroleerd en alle andere aspecten. Al deze processen worden echter uitgevoerd in de factory outlet en de kosten zijn al gedekt. Mensen die deze informatie kennen, kunnen dit feit met de dealers argumenteren en proberen de zwendel te vermijden. Kortom, geloof pas als het in de overeenkomst staat.