Tiger Woods raakte gewond bij een crash, levenskaken werden gebruikt om hem te redden

Tiger Woods auto na ongeval

Bron: KNBC-TV

Golfsuperstar Tiger Woods werd dinsdag geopereerd nadat hij meerdere beenblessures had opgelopen toen een SUV waarin hij reed crashte en omrolde in Los Angeles, zeiden de autoriteiten en zijn agent.

Woods, die de enige persoon in het voertuig was, werd ‘met de’ kaken van het leven ‘uit het wrak bevrijd door brandweerlieden en paramedici in Los Angeles County, en vervolgens per ambulance naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd voor zijn verwondingen’ ‘, aldus de sherriffafdeling van dat district. in een tweet.

Afgevaardigden arriveerden om ongeveer 7:12 uur PT op de plaats van het ongeluk op de grens van Rolling Hills Estates en Rancho Palos Verdes, aldus de afdeling.

Ambtenaren zeiden dat “het voertuig grote schade opliep.”

Woods ‘agent Mark Steinberg vertelde Golf Digest in een verklaring: “Tiger Woods heeft vanmorgen een auto-ongeluk gehad in Californië, waar hij meerdere beenblessures opliep.”

“Hij wordt momenteel geopereerd en we danken u voor uw privacy en steun,” zei Steinberg.

Woods, 45, verbleef in het Rolling Hills-resort terwijl hij aan het filmen was als onderdeel van een deal die hij heeft met Golf Digest en het Discovery-kanaal.

Vorige maand onthulde hij dat hij “onlangs” een vijfde microdisectomie-operatie aan zijn rug had ondergaan om een ​​onder druk staand schijffragment te verwijderen dat hem pijn bezorgde tijdens het PNC-kampioenschap in december.

“Ik kijk er naar uit om te beginnen met trainen en concentreer me erop om weer op de Tour te komen”, zei Woods in een verklaring in januari.

De inwoner van Jupiter, Florida, heeft 82 titels gewonnen op de PGA, die gelijk is aan Sam Snead voor de meeste titels ooit. Hij heeft 15 grote kampioenschappen gewonnen, waaronder vijf keer het Masters Tournament.

Tiger Woods kijkt toe vanaf de 18e hole tijdens de laatste ronde van The Genesis Invitational golftoernooi in de Riviera Country Club in Pacific Palisades, CA op 21 februari 2021.

Brian Rothmuller | Pictogram Sportswire | Getty-afbeeldingen

De geweldige carrière van Woods werd opgeschud in november 2009 toen hij vroegtijdig een SUV crashte in een brandkraan buiten zijn toenmalige woonplaats in Windermere, Florida.

Woods werd meer dan vijf minuten bewusteloos geslagen bij die crash, en zijn toenmalige vrouw zou naar verluidt een golfclub hebben gebruikt om een ​​raam in het voertuig in te slaan en hem eruit te slepen.

Na die mysterieuze crash had Woods naar verluidt talloze buitenechtelijke affaires. Hij ging kort daarna een kliniek in Mississippi binnen voor behandeling.

In mei 2017 werd Wood beschuldigd van rijden onder invloed in Florida nadat de politie hem in slaap had gevonden in een auto die beschadigd was.

Een maand na die arrestatie ging Woods een kliniek binnen voor behandeling in verband met problemen met voorgeschreven pijnstillers en een slaapstoornis.

Steinberg zei kunst de tijd dat Woods pijnstillers gebruikte om hem te helpen opstaan ​​en bewegen terwijl hij herstelde van vier rugoperaties.

Woods was maandag op sociale media te zien op een golfbaan met voormalig basketbalster Dwyane Wade uit Miami Heat.

Woods nam voor het laatst deel aan het PNC Championship in Orlando, Florida, dat op 20 december werd afgesloten. Hij speelde samen met zijn 11-jarige zoon Charlie Woods in het toernooi. Het duo eindigde als zevende.

Dit is het laatste nieuws. Controleer de updates.

Plaats een reactie