Snap vertelt investeerders dat het op schema ligt voor een aantal jaren van 50% groei

Evan Spiegel, CEO van SNAP Inc.

Stephen Desaulniers | CNBC

De aandelen van Snap kwamen dinsdag plotseling tevoorschijn nadat het had aangekondigd dat het in staat is om meerdere jaren van omzetgroei van meer dan 50% te genereren tijdens de investeerdersdag van het bedrijf.

De aandelen stegen van ongeveer $ 58,50, wat ongeveer 7% lager was dan de afsluiting van maandag, en sloten dinsdag op $ 70,45, een stijging van meer dan 11%.

“Dankzij het werk aan ons zelfbedieningsplatform voor advertenties zijn we in staat om meerdere jaren een groei van 50% en meer inkomsten te genereren”, zei Peter Sellis, senior directeur van advertentieproducten bij Snap, tegen investeerders.

Sellis legde uit hoe het bedrijf zijn Ads Manager-zelfbedieningsadvertentietool heeft ontwikkeld sinds de lancering in 2017. Het bedrijf heeft de mogelijkheden van tools uitgebreid om gebruikers te targeten en adverteerders in staat te stellen verschillende soorten biedingsresultaten te plaatsen.

Nu heeft Snap zijn ecosysteem voor zelfbedieningsadvertenties uitgebouwd dat de kosten per vertoning voor Snap heeft verhoogd en het rendement op investeringen voor adverteerders heeft verhoogd, zei Sellis.

“Hoe meer adverteerders we hebben, hoe diverser de reeks advertenties die we kunnen weergeven”, aldus Sellis. “Dat maakt deze advertenties relevanter en maakt Snapchatters eerder geneigd om met ze in contact te komen. Dit leidt weer tot een hogere ROI en maakt ons efficiënter met onze voorraad.”

Plaats een reactie