FINANCIEEL.com

Ouderschapstips van een traditionele Britse ‘Mary Poppins’ oppas

Ouderschapstips van een traditionele Britse ‘Mary Poppins’ oppas

Een Norland-oppas in opleiding in formeel uniform. Van afgestudeerden wordt niet verwacht dat ze hun uniform dragen zodra ze voor een gezin gaan werken, tenzij dit voor een speciale gelegenheid wordt gevraagd.

Norland College

Een klein college in de historische stad Bath, Verenigd Koninkrijk, is de plek waar de Britse koninklijke familie belt als ze kinderopvang nodig hebben.

Norland, dat meer dan 130 jaar geleden werd opgericht, laat kandidaten een vierjarig academisch en praktisch trainingsprogramma volgen, waarbij ze ongeveer 1.300 uur besteden aan de zorg voor jonge kinderen en pasgeborenen.

Bij de doop van prinses Charlotte van Cambridge in 2015 – het tweede kind van de prins en prinses van Wales – werd oppas Maria Teresa Turrion Borrallo gefotografeerd in een formeel Norland-uniform, terwijl ze sprak met wijlen koningin Elizabeth II.

Norland-kindermeisjes – die een Bachelor of Arts-graad behalen in onderwijs en opvang voor jonge kinderen, plus een diploma als ze een jaar als oppas op proef hebben afgerond – zijn zeer gewild en goed betaald. Voor elke nanny die afstudeert, zijn er via Norland Agency zo’n 8 tot 10 vaste banen beschikbaar.

Nannies staan ​​bekend als ‘Norlanders’

Norlanders, zoals ze na hun afstuderen bekend staan, geven er meestal de voorkeur aan om alleen onder hun voornaam bekend te staan, om de identiteit van de kinderen onder hun hoede en die van hun werkgevers te beschermen.

Maar tijdens het trainen vallen ze op voor de inwoners van Bath dankzij hun formele, bruine uniformen – die zijn vergeleken met wat Mary Poppins droeg – een jurk en hoed voor vrouwen, een pak voor mannen en een sekseneutrale broek of broek. een jurk met een tweed jasje.

Alice, een oppas uit Norland die in Bath is opgegroeid, zag de geüniformeerde studenten in de bus toen ze op de middelbare school zat, maar had destijds ‘geen idee’ wie ze waren, vertelde ze telefonisch aan CNBC. Omdat ze wist dat ze met kinderen wilde werken, verkende Alice lesgeven via een schoolstage, maar ze vond dat een minder gestructureerde omgeving beter bij haar zou passen.

Studenten van Norland College, wier uniform wordt vergeleken met de outfit van Mary Poppins.

Norland College

‘Ik had gewoon het gevoel dat ik die kinderen zoveel één-op-één tijd kon geven om zich te ontwikkelen … om hun enthousiasme voor het leven te vinden [and] volg hun belangen”, vertelde ze aan CNBC.

Norland werd in 1892 opgericht door opvoeder Emily Ward, die leunde op de leer van Friedrich Fröbel, een pionier op het gebied van voor- en vroegschoolse educatie die het concept van de kleuterschool introduceerde en zich concentreerde op het idee van het kind als een individu met unieke behoeften en capaciteiten.

‘Je leert alles wat er maar te weten valt over kinderopvang,’ zei Alice. “De graad richt zich sterk op de psychologie van kinderen en hun leerproces, en het diploma is alles wat je in het ouderlijk huis kunt ervaren,” voegde ze eraan toe. Het programma omvat ook praktisch leren buitenshuis, zoals hoe je een auto bestuurt in slechte of gevaarlijke omstandigheden.

Na haar afstuderen kan een inwonende oppas in Norland die ongeveer 60 uur per week werkt en één tot twee jaar ervaring heeft, volgens de website van Norland naar verwachting tot £ 41.500 (ongeveer $ 50.000) verdienen in Londen, terwijl een oppas met acht of meer jaar ervaring ‘ervaring met werken buiten Groot-Brittannië kan tot £ 124.000 opleveren.

Beste adviezen

Alice heeft meer dan tien jaar ervaring als oppas, waardoor ze een carrière begon bij een militaire familie in Groot-Brittannië, waar de vader in Afghanistan was ingezet.

Haar langste rol speelde ze in New York City, waar ze negen jaar lang voor een meisje en haar tweelingbroers en -zussen zorgde. Ze begon haar baan toen de tweeling 18 maanden oud was en het meisje drie. Hun ouders werkten in de vastgoedsector en Alice had van 07.00 uur tot 19.00 uur de exclusieve zorg voor de kinderen

“Eén heel belangrijke tip voor elke ouder is dat elk kind anders is en met verschillende snelheden groeit en leert”, vertelde Alice aan CNBC.

Norland-kindermeisjes voltooien tijdens hun opleiding meer dan 1.300 uur kinderopvang.

Norland College

“Het is heel gemakkelijk, vooral voor een nieuwe ouder met een baby, om te denken: oh, mijn baby kruipt nog niet. Waarom vertellen al die andere moeders mij dat hun baby kruipt?” ze zei.

“Maar één kind dat niet kruipt, kan misschien wel zittend een toren van blokken bouwen”, voegde ze eraan toe.

“Vergelijk geen andere baby’s, maar kies wat voor jou werkt om het kind gelukkig en gezond te houden”, zei ze.

Een huilende baby troosten

Slaap is een voor de hand liggend probleem voor verzorgers van kleine kinderen, die op verschillende tijdstippen van de dag een dutje doen. Alice zorgt momenteel voor een meisje van tien maanden, een leeftijd waarop slaapregressie – wanneer een kind moeite heeft om in slaap te vallen of door te slapen – gebruikelijk is, zei ze.

“Als ze overdag niet genoeg slaap krijgen, zullen ze ’s nachts waarschijnlijk niet slapen.”

Ieder kind heeft een andere slaaproutine, en Alice beveelt een consistente aanpak aan om een ​​huilende baby te troosten. “Wat ik altijd zou zeggen is: ga naar binnen, ‘shhh’, leg je hand op hun buik om te laten weten dat je er bent, maar probeer niet met ze te praten,” zei ze.

De oppas van prins George, Maria Teresa Turrion Borrallo, in formeel Norland-uniform, praat met koningin Elizabeth II bij de doop van prinses Charlotte van Cambridge op 5 juli 2015.

Chris Jackson |

“Baby’s zijn net volwassenen die ’s nachts wakker worden. Meestal vallen we meteen weer in slaap. Maar soms kun je gewoon niet meer in slaap komen. En dat is zo frustrerend voor ons als volwassenen, laat staan ​​als baby’s. [for whom] de enige communicatie… is huilen’, zei ze.

Omgaan met driftbuien

Alice beschreef haar rol voor een kind met een driftbui als een ‘veilige plek’. “Ik lig op de grond om hen heen… om ze wat troost te geven terwijl ze er doorheen gaan”, zei ze.

“Als een kind verbaal begint te communiceren, wil het niet luisteren naar wat je te zeggen hebt, dat is niet het juiste moment om erover te praten”, zei ze. In plaats daarvan stelde ze voor om later met ze te praten, als ze in een betere gemoedstoestand zijn.

In plaats van ‘nee’ te zeggen, doe dit

Als een kind iets doet waarvan je niet wilt dat het het doet, overweeg dan om het gedrag te veranderen, zei Alice.

“Als ze een bal naar de muur gooien, en je wilt echt niet dat ze de muur markeren… [you can say]’Waarom spelen we niet een spelletje wie deze bal in de pan kan krijgen?'” zei ze.

“Het omleiden van hetzelfde gedrag in plaats van een constant ‘nee, doe dat niet’, heb ik uit ervaring ontdekt, waar kinderen veel beter op zullen reageren,” zei Alice.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u op kinderen reageert, ongeacht hun gedrag.

Als je aan het koken bent en een kind wil spelen: ‘Je kunt zeggen: ‘Geef me vijf minuten en laten we de bal in de pan gooien.’ … Dat werkt misschien niet noodzakelijkerwijs de eerste keer, maar ze zullen weten dat je altijd bij hen terugkomt, ‘zei Alice.

“Als je ze elders niet de aandacht geeft, maar die wel geeft als je het niet leuk vindt dat ze iets doen, zullen ze zich echt op dat gedrag concentreren”, voegde ze eraan toe.

Geef kinderen een keuze

Norland-studenten hebben een praktisch uniform voor kinderopvangactiviteiten.

Norland College

Als je een kind hebt dat weigert zich aan te kleden, laat hem dan zelf zijn outfit kiezen.

“Dat geeft ze het gevoel van controle”, zei Alice. ‘Maar echt, wat je zegt [these are] de warme weeroutfits die je kunt dragen, zodat je ze veilig houdt, terwijl je ze de controle geeft, ‘voegde ze eraan toe.

Omgaan met slecht gedrag

Als het gedrag van een kind gevaarlijk of schadelijk is, bijvoorbeeld als een peuter een ander kind probeert te bijten, probeer dan te begrijpen dat dit voortkomt uit ‘frustratie, of uit nieuwsgierigheid’, zei Alice. Vraag: ‘Wat denk je dat dit andere kind voelde toen je hem beet?’

“Ze hebben niet per se de woorden om te zeggen hoe ze zich daardoor voelden. Maar dan zeg je… ik denk dat dat hem waarschijnlijk heel verdrietig maakte, dat het hem waarschijnlijk echt pijn deed, ik denk niet dat je het leuk zou vinden”, zei ze. .

Stel ook voor dat als ze weer zin hebben om te bijten, zeg: “Laten we misschien een appel nemen waar je in kunt bijten, of een kussen of een blok.”

Vermijd de ‘stoute stap’

“Ik hou er niet zo van om een ​​kind als ‘stout’ te bestempelen,” zei Alice, en ze gebruikt de “stoute stap” niet als straf voor kleine kinderen of stuurt een ouder kind naar hun kamer.

“Als ze op dat moment zijn waarop ze hun emoties gewoon niet kunnen reguleren, zeg je: oké, ik begrijp dat je van streek bent. Ik ga iets anders doen. Als je tijd hebt gehad om jezelf te kalmeren… kunnen we praten ,” ze zei.

Tablettijd

Andere tips zijn onder meer consistent zijn en je woord nakomen.

Over de tijd op apparaten zoals iPads kan worden onderhandeld door limieten te stellen of alleen educatieve games toe te staan, zei Alice.

Om de schermtijd te beperken, zeg je: ‘Sorry, dat kan vandaag niet. Ik zal wat tijd plannen voor morgen,’ stelde Alice voor, of ‘Waarom speel je dat spel niet vijf minuten, dan zetten we het uit. “

Schooldagen

Een kind naar school laten gaan gebeurt vaak geleidelijk, met in het begin kortere dagen. Stel ze gerust dat ze daar vrienden zullen maken en probeer speelafspraken te maken met klasgenoten voordat de school begint, zei Alice.

‘Misschien kun je op de eerste dag ontdekken wat ze doen, zodat je het kunt zeggen [for example]: ‘Laat me weten hoe het schilderij gaat als ik je ophaal. Ik kan niet wachten om hierover te horen. ”

Alice zei ook dat ze na hun eerste dag of week op school iets leuks moesten doen, zoals naar hun favoriete speeltuin gaan of naar een film die ze graag wilden zien.

Alice erkende dat oppas zijn iets anders is dan een werkende ouder. “Je hebt veel meer geduld omdat het jouw taak is”, zei ze over haar rol.

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert