FINANCIEEL.com

Lees het bericht van Twitter-CEO Linda Yaccarino aan het personeel over de rebrand ‘X’

Lees het bericht van Twitter-CEO Linda Yaccarino aan het personeel over de rebrand ‘X’

Twitter ondergaat een grote rebranding nadat eigenaar Elon Musk aankondigde dat het platform dit weekend officieel “X” zou worden, en CEO Linda Yaccarino sprak over de verandering in een memo op maandag waarin ze werknemers applaudisseerde voor hun harde werk.

De overgang van Twitter naar X weerspiegelt een stap in de richting van het doel van Musk om het platform om te vormen tot wat hij een ‘alles-app’ heeft genoemd. In de e-mail aan werknemers die Sara Eisen van CNBC ontving, schreef Yaccarino dat het bedrijf “een uitvindersmentaliteit” heeft en geniet van “bewegen met de snelheid van het licht”.

In de toekomst, schreef ze, zal X doorgaan met het ontwikkelen van ervaringen op het gebied van video, audio, messaging, bankieren en betalingen die gebruikers zullen “verheugen”. Yaccarino voegde eraan toe dat zij en Musk van plan zijn om in elk team samen te werken om de “hele gemeenschap up-to-date” te houden.

“Beschouw dit moment alsjeblieft niet als vanzelfsprekend”, schreef Yaccarino. “Je schrijft geschiedenis en er is geen limiet aan onze transformatie. En iedereen wordt uitgenodigd om samen met ons X te bouwen.”

Lees hieronder de volledige memo.

Hoi team,

Wat een gedenkwaardig weekend. Zoals ik gisteren al zei, het is uiterst zeldzaam, of het nu in het leven of in het bedrijfsleven is, dat je de kans krijgt om nog een grote indruk te maken. Dat is wat we samen beleven, in realtime. Neem even de tijd om alles in perspectief te plaatsen.

17 jaar geleden maakte Twitter een blijvende indruk op de wereld. Het platform veranderde de snelheid waarmee mensen toegang kregen tot informatie. Het creëerde een nieuwe dynamiek voor de manier waarop mensen communiceerden, debatteerden en reageerden op dingen die in de wereld gebeurden. Twitter introduceerde een nieuwe manier voor mensen, publieke figuren en merken om langdurige relaties op te bouwen. Op de een of andere manier is iedereen hier een drijvende kracht achter die verandering. Maar evenzeer daagden al onze gebruikers en partners ons voortdurend uit om groter te dromen, sneller te innoveren en ons grote potentieel waar te maken.

Met X gaan we nog verder om het wereldwijde stadsplein te transformeren — en opnieuw indruk te maken op de wereld.

Ons bedrijf heeft als geen ander de drive om dit mogelijk te maken. Veel bedrijven zeggen dat ze snel willen zijn — maar wij houden ervan om met de snelheid van het licht te gaan, en als we dat doen, is dat X. In onze kern hebben we een uitvindersmentaliteit — voortdurend leren, nieuwe benaderingen uitproberen, veranderen om het goed te krijgen en uiteindelijk slagen.

Met X bedienen we onze hele gemeenschap van gebruikers en klanten door onvermoeibaar te werken om de vrije meningsuiting en keuze te behouden, grenzeloze interactiviteit te creëren en een marktplaats te creëren die het economische succes van al zijn deelnemers mogelijk maakt.

Het beste nieuws is dat we goed op weg zijn. Iedereen zou trots moeten zijn op het innovatietempo van de afgelopen negen maanden — van lange inhoud tot het genereren van inkomsten door makers en enorme vorderingen op het gebied van merkveiligheid. Ons gebruik is ongekend hoog en we zullen onze hele gemeenschap blij blijven maken met nieuwe ervaringen op het gebied van audio, video, messaging, betalingen, bankieren – een wereldwijde marktplaats creëren voor ideeën, goederen, diensten en kansen.

Beschouw dit moment alsjeblieft niet als vanzelfsprekend. Je schrijft geschiedenis en er is geen limiet aan onze transformatie. En iedereen is uitgenodigd om samen met ons X te bouwen.

Elon en ik zullen in elk team en elke partner werken om X naar de wereld te brengen. Dat houdt in dat we onze hele community up-to-date houden en ervoor zorgen dat we allemaal over de informatie beschikken die we nodig hebben om vooruit te komen.

Laten we nu samen die volgende grote indruk op de wereld maken.

Linda

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert