FINANCIEEL.com

HP sluit zich aan bij United Airlines door Reynolds en McElhenney’s Wrexham te sponsoren

HP sluit zich aan bij United Airlines door Reynolds en McElhenney’s Wrexham te sponsoren

WREXHAM, Wales – 10 april 2023: Wrexham AFC-eigenaren Rob McElhenney en Ryan Reynolds kijken naar hun team tijdens de Vanarama National League-wedstrijd tussen Wrexham en Notts County op The Racecourse Ground.

Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Wrexham AFC, de kleine voetbalclub uit Wales die eigendom is van Hollywood-sterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney, heeft dinsdag nieuwe sponsoring aangekondigd van de Amerikaanse technologiegigant PK.

De in Palo Alto gevestigde techneut zal de club voorzien van nieuwe laptops, pc-accessoires en hybride werktechnologie, en het logo zal voor het komende seizoen 2023/24 op de mouw van de shirts van het team verschijnen.

Dat maakte Wrexham vorige maand bekend United Airlines zou de officiële sponsor van de voorkant van het shirt worden, ter vervanging van TikTok, aangezien het merk van de club internationaal blijft uitbreiden.

“HP werd geboren in een garage in 1939 en is uitgegroeid tot een van de leidende technologiemerken ter wereld. Wrexham Association Football Club werd geboren in een bar in 1864 en is op weg naar grote dingen”, aldus Wrexham AFC Co-Chairmen McElhenney en Reynolds.

“We konden geen betere partner bedenken voor deze rit, voor de club en de gemeenschap. Bovendien heeft onze technische game echt een upgrade nodig. We zijn er vrij zeker van dat we nog steeds vliegende broodroosters hebben als screensavers op sommige van onze computers.”

Wrexham, de op twee na oudste professionele voetbalclub ter wereld, won vorig seizoen de Vanarama National League en promoveerde voor het eerst sinds 2007/8 naar League Two, het vierde niveau van de Engelse voetbalpiramide. De voorheen worstelende club heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan sinds Reynolds en McElhenney de club in november 2020 kochten voor £ 2 miljoen ($ 2,6 miljoen).

De populariteit van de club kreeg een flinke boost door de Disney+ en HBO-documentaireserie ‘Welcome to Wrexham’, die volgde op de inspanningen van de nieuwe eigenaren om promotie te maken naar League Two tijdens hun eerste seizoen aan het roer.

“De passie van de fans van Wrexham om zich te scharen achter hun geliefde voetbalteam, tijdens de hoogte- en dieptepunten, is een inspiratie voor ons bij HP geweest”, aldus HP Global Chief Marketing Officer Vikrant Batra.

“We zijn verheugd om de kracht van onze technologie naar de club en de bredere gemeenschap te brengen en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.”

Wrexham begint binnenkort aan een zomertour door de VS om het op te nemen tegen de Engelse Premier League-titanen Chelsea en Manchester United, samen met Major League Soccer’s LA Galaxy, in oefenwedstrijden voorafgaand aan het seizoen 2023/24.

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert