Hoe Apple Siri Hands Washing Music te gebruiken om 20 seconden muziek af te spelen

By admin

De handwasmacro van Apple in de snelkoppelingsapp.

Kif Leswing

De Centers for Disease Control and Prevention beveelt handen wassen aan als een van de beste manieren om te voorkomen dat ziektekiemen – met name het Covid-19-coronavirus – zich verspreiden.

Maar voor het beste resultaat moet je je handen goed wassen, en dat houdt ook in dat je ze gedurende 20 seconden schrobt. De CDC beveelt aan om “Happy Birthday” tweemaal te neuriën om de timing goed te krijgen.

Maar hoe vaak kun je dat doen voordat je het beu wordt datzelfde oude liedje te zingen? Om u te helpen, heeft Apple een nieuwe functie uitgebracht die uw eigen muziek gedurende 20 seconden afspeelt terwijl u wegscrubt.

Dit is hoe het werkt:

1.Zorg ervoor dat je Apple’s Shortcuts-app hebt. Hierdoor kan uw iPhone zeer kleine programma’s uitvoeren die functies van andere apps aan elkaar koppelen. Het is vooraf geïnstalleerd op recentere iPhones, maar u moet het mogelijk downloaden van Apple’s App Store.

2. Haal de juiste snelkoppeling uit de galerij van Apple. U kunt zoeken naar “Hands Hands Music” in de snelkoppelingsapp, bladeren om het te vinden of het downloaden via deze link.

3. Er zijn een aantal manieren om de snelkoppeling te activeren. De eenvoudigste manier is om ‘Hey Siri, handen wassen muziek’ te zeggen. U kunt ook op de knop “Hands Hands Music” in de snelkoppelingen-app drukken of een pictogram toevoegen aan uw startscherm.

4. Het speelt een nummer gedurende 20 seconden – de exacte hoeveelheid handen die de CDC aanbeveelt. Standaard speelt het het meest recente nummer dat u aan het spelen was, maar u kunt het in plaats daarvan instellen om een ​​specifiek nummer af te spelen dat u leuk vindt. U kunt ook de tijd op de timer verlengen.

Siri linkt nu ook rechtstreeks naar het laatste Covid-19-nieuws van verkooppunten zoals NPR, CNN en BBC World News en kan specifieke vragen beantwoorden over het aantal coronavirusgevallen in uw land of staat, zei Apple.